2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

601 بازدید | 29 پست

دوستان من امشب نمیخاستم برم خونه برادر شوهرم عید دیدنی به شوهرم گفتم باشه فردلشب بریم آخه صبح یه بحثی با هم داشتیم منم  روزه رو بهانه کردم گفتم حالم خوب نیست باشه فردا میریم اونم چون با برادرش هماهنگ کرده بود که میاد انقد کتکم زد به زور بردم بخدا سرم بشدت درد میکنه نقطه ضعفم رو نیدونه جون مامانم نریضا دوست ندارم ناراحتش کنم بابامم فوت کرده خیلی بد کتکم زد ...

الان اومدم خونه مادرم بچه مم آوردم ولی چیزی نگفتم بهشون فرداشبم تونه اون یکی داداشش دعوتیم بتظرتون چکار کنم نمیخام برم 

خدا بهت رحم کنه با یه هیولا زندگی میکنی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

چه عوضیه ببخشید خیلی عصبی شدم🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا ینی چی که کتکت زدههههه 

بعد تو ماست ماست نگاش کردی ؟؟؟؟؟ چه حرصی دارم میخورم منننن اههههههه

بی‌رحم‌ترین آدم‌هاآن‌هایی هستند که آن‌قدر می‌مانند تا عاشق‌شان شوی و بعد می‌روند... (ارنستو ساباتو) نفسم می گیرد در هوایی که نفس‌های تو نیست !(سهراب سپهری) من فقط بوسیدمت تو خودت شعر شدی باریدی!(احمد شاملو)

خدا حقتو ازش بگیره دستش بشکنه 

من نمیگم طلاق چون شاید شرایط نباشه ولی سعی کن رو پای خودت وایسی ک اگه روزی لازم شد بری پیش مادرت زندگی کنی

یا فاطمه زهرا ازت ممنونم❤️

عزیزم اخلاق گندشو میدونی چرا بهانه میدی دستش

شکی نیس که مقصر شوهرته ولی بشناسش و بهانه دستش نده

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤