2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دیگ امروز وفردا چ فرقی میکنه  خودت ب لج میندازیش

خودت به لج میندازیش؟ 

یه جوری میگید هر کی ندونه فکر می کنه تقصیر این خانمه که شوهرش کتکش زده 

یعنی هرچی گفت باید بگه چشم آقا  تا کتک نخوره؟ 

دستم بوی گُل می داد مرا به چیدن گُل محکوم کردند اما هیچکس فکر نکرد شاید شاخه گلی کاشته باشم.  زن کورد💪🏻         کاربر قدیمی هستم  خیلی هم مهربونم منو توی تاپیکاتون تگ کنید  
 چیکار کنه زورش نمیرسه خب

پاشه بره خونه باباش

مردی که کتک میزنه ..... لا اله الا الله

استارتر ببخشید ولی واقعا شوهرت نوبره کتکت میزنه که بری خونه فامیلاش 

بی‌رحم‌ترین آدم‌هاآن‌هایی هستند که آن‌قدر می‌مانند تا عاشق‌شان شوی و بعد می‌روند... (ارنستو ساباتو) نفسم می گیرد در هوایی که نفس‌های تو نیست !(سهراب سپهری) من فقط بوسیدمت تو خودت شعر شدی باریدی!(احمد شاملو)

یه عده خانم گفتن  میرفتی تا کتک نمی خوردی 

واقعا هر چی به سرمون میاد تقصیر خودمونه 

دیگه انقدر عادی شده این مسائل تو کشورم تا یه عده بیان بگن تو کوتاه میومدی تا کتک نمی خوردی ؟ 

باورم نمیشه

دستم بوی گُل می داد مرا به چیدن گُل محکوم کردند اما هیچکس فکر نکرد شاید شاخه گلی کاشته باشم.  زن کورد💪🏻         کاربر قدیمی هستم  خیلی هم مهربونم منو توی تاپیکاتون تگ کنید  
خودت به لج میندازیش؟  یه جوری میگید هر کی ندونه فکر می کنه تقصیر این خانمه که شوهرش کتکش زده&n ...

اینکه میخواس بره اول و اخرش چون میگف فردا گفتم بریم 

چه فرقی میکرد امروز باشه یا فردا باشه .

با دو سه ساعت مهمونی چیزی ازش کم میشد؟ 

درضمن این خانم چندین ساله زن این اقاس و ازش بچه داره .دیگ باید اخلاقای بد شوهرشو بشناسه لجبازی نکنه .

مهمون رفتن امروز و فردا هم فرقی نداشت در هر دوصورت میرفت و روزه بود.

میدون جنگ ک نیس یجاهایی برای ارامش خانواده باید کوتاه اومد. 

کتک زدن هم درست نیس ولی خب دیگ اخلاق بد  این مرد هم اینه .باید  قلق شوهرشو تا الان دونسته باشه 

والا هیچ مردی شاهزاده ی رویاها نیست

باشه، توخوبی😏
پاشه بره خونه باباش  مردی که کتک میزنه ..... لا اله الا الله استارتر ببخشید ولی واقعا شوهرت ن ...

وقتی کسی نباشه ازش بپرسه بدونی پشتت به کسی گرم نیست نیزنه از سر شب دارم نفرینش نیکنم با دهن روزه فقط یه لیوان شیر خورم انفد کتکم زد

وقتی کسی نباشه ازش بپرسه بدونی پشتت به کسی گرم نیست نیزنه از سر شب دارم نفرینش نیکنم با دهن روزه فقط ...

الهی بمیرم واست خب به خودت سخت نگیر پاشو قشنگ غذا بخور تموم قوای بدنت می‌ره چون میگی مراعات مامانتو می‌کنی هیچ فامیلی دوستی کسی نیست که بهش اعتماد کنی یه چند وقت بری پیشش ؟

بی‌رحم‌ترین آدم‌هاآن‌هایی هستند که آن‌قدر می‌مانند تا عاشق‌شان شوی و بعد می‌روند... (ارنستو ساباتو) نفسم می گیرد در هوایی که نفس‌های تو نیست !(سهراب سپهری) من فقط بوسیدمت تو خودت شعر شدی باریدی!(احمد شاملو)
پاشه بره خونه باباش  مردی که کتک میزنه ..... لا اله الا الله استارتر ببخشید ولی واقعا شوهرت ن ...

وقتی کسی نباشه ازش بپرسه بدونی پشتت به کسی گرم نیست نیزنه از سر شب دارم نفرینش نیکنم با دهن روزه فقط یه لیوان شیر خورم انفد کتکم زد

الهی بمیرم واست خب به خودت سخت نگیر پاشو قشنگ غذا بخور تموم قوای بدنت می‌ره چون میگی مراعات مامانتو ...

نه بابا من از خانواده خودم پنهون میکنم بلاهایی که سرن میاره چه برسه به فامیلا