2777
2789
عنوان

ختم ها و دعاهایی که ازشون حاجت گرفتیم😍بیا اینجاا❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 25 پست
دعای توسل  یه شهیده که نمیشناسمش همیشه بهم حاجت داده (شهید حاضر)اصلا نمی دونم لقبشه یا فامیلش ...

عزیزم متوجه نشدم چی گفتید؟راستش من به دعای شهداء خیلی اعتقاد دارم،میشه در مورد این شهید توضیح بدید،اگر خواستم ب نیت شون صلوات بفرست چی بگم 

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم متوجه نشدم چی گفتید؟راستش من به دعای شهداء خیلی اعتقاد دارم،میشه در مورد این شهید توضیح بدید،ا ...

والا خودمم اتفاقی از زبان یه نفر شنیدم گفتن همیشه  از شهید حاضر جواب میگیرم  منم انجام دادم واسه مشکل مالی هزار تا صلوات نذرشون کردم که هنوزم نگفتمشون ولی ایشون حاجتمو داد همون روز 

اصلا نمیشناسمش اسمش هم هیچ جا نیست 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
چجوری با چه دعایی خدا مهربون به دلم بندازه

ختم حدیث کسا بگیرید

یه کار دیگه هم هست که اگه شرایط مالی رو داشته باشید انجام بدید خیلی خوبه نذر کنید برای بچه های بی سرپرست یا بچه های کار یه چیزی بخرید در حد وسعتون دل اون بچه ها رو شاد کنید خدا هم حتما دل شما رو شاد میکنه❤️

و گمان میکنی که پایان است.سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌙🌌
والا خودمم اتفاقی از زبان یه نفر شنیدم گفتن همیشه  از شهید حاضر جواب میگیرم  منم انجام داد ...

ممنون عزیزم متوجه شدم

خدا کنه حاجت منم بده 

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 

من از چله ایت الله حق شناس حاجتمو گرفتم

من همسرمو دوسش داشتم اما اون نمیدونست

دم دردانشگاهم رو جرثقیل کار میکرد خیلی دوسش داشتم نمیدونستمم چطوبهش بگم ولی یبار پایین گوشه خیابون وایساده بودن ناخواسته بدجور خیره شدم تو چشماش ولی اون متوجه نشد بعد یمدت کارشون تموم شد ساختمون نیمه ساخته اما دیگ نمیومد اون انقد غصه خوردم هرروز ب امیددیدنش خوشگل میکردم انگار اونم منو میبینه اما نبود انقد دعاخوندم نشد کلی ختم و چله گرفتم نشد داشتم دق میکردم ک یبار دیگه ببینمش من ۳۲سالمه اون روز ک میرفتم دانشگاه ۴ ۵سال پیش بود ۲۷ ۲۸سالم بود مادرمم همش رو مغزم بود وخواستگار راه میداد بدون هماهنگی کفرم دراومده بود ازیطرف من اونو دوسش داشتم از اینطرف مادرم بااینکاراش دقم میداد ازاونطرف من اصلا نمیدیدمش دیگ ن اون منو میشناخت ن حتی میدونست دوسش دارم روانی شده بودم سپردم یه خانوم برام چله بگیره ک من باهاش ازدواج کنم دعاهای من که دیگه جواب نمیداد خیلی خانوم پاک وخوبی بود مادرم همیشه بهش میگف برا مادربزرگم روزه های قضاشوبگیره و قران بخونه ۳د۴ روزگذشت باز مادرم گف امشب خواستگارمیادلباساتو اماده کن چادرم سرت کن پسرم میاد داشتم تو دلم مث همیشه ب خودم فحش میدادم بخاطراوضاعم اماده شدم اصلا به خودم نمیرسیدم اقامن ک رفتم اون اتاق دیدم همون پسرس مادرش منو دیده پسندیده ازیطرف قندتودلم اب میشد از طرف دیگه دستام یخ کرده بود عرق سرد کرده بودم بااون قیافه ام دقیق۳روز حموم نرفته بودم هیچ ارایشم نداشتم گفتم الان دم میزارن روکولشون میرن اما نرفتن الان شوهرمه😍 این معجزه زندگی من بود

من از چله ایت الله حق شناس حاجتمو گرفتم من همسرمو دوسش داشتم اما اون نمیدونست دم دردانشگاهم رو جر ...

الهی شکر خوشبخت باشید همیشه😍

و گمان میکنی که پایان است.سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌙🌌