2777
2789

خاطرات خنده دار؟؟ کلا ندارم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم تو خیابون داشته کیفشو پر میداده یهو یه صدای اخخخ میشنوه میبینه کیفه خورده تو سر یه پسری😂🤦🏻‍♀️

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
یعنی حتی سوتی هم ندادی ندیدی؟ 

نه 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

خونه دوستم بودم شوهرش داشت میرفت بهش گفت خانم کاری نداری این یهو اومد خودشو جمع کنه جوابش بده یه باد پرسرو صدا مجلس رو در هم نوردید🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هنوزم یادم میاد میترکم از خنده

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 
یه خانمی الان تاپیک زده فردا ۵۰ تا مهمون دارم یه مرغ بسه؟؟؟یکی نوشته ریش ریش کن،نفری یک ریش میرسه،🤣 ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

یبار تو کلاس زبان خیلی  زیییاد  خندیدم بعد معلمه گفت اگه میخوای بخندی برو بیرون😡

اقا منم دیگ ساکت شدم ولی باز خندم میومد خلاصه کلی بهم فشار اومد اخرش یدوووونه بزررررگ ازم در رفت یه جوری که صندلیا لرزید 😂

معلمه هنگ بود قشنگ 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
یبار تو کلاس زبان خیلی  زیییاد  خندیدم بعد معلمه گفت اگه میخوای بخندی برو بیرون😡 اق ...

🤣🤣🤣🤣🤣

خونه مامان دوست پسرم بودم 

داشتیم حرف میزدیم 

این دوست پسر من عادت داره بعضی وقتا به من میگه مامان منم دیدم خوشش میاد جوابشو همیشه میدم جونم پسر قشنگم 

(لوس خودتونید😒🥲😐😂)

بیرون بود رفته بود خرید 

وقتی برگشت گفت سلام مامان 

با مامان خودش بود ولی من به خودم گرفتم🙂😂💔

دوتایی همزمان گفتیم سلام پسرم 🙂😂

عرق شرم بود که از مهره های کمر من و دوست پسرم می‌ریخت و تعجب بود که تو چشمای مامانش موج میزد😂😂

آخرم قضیه رو براش گفتیم 

کاربری دست سه نفره ، کاربر اصلی دانشجوی دندون نامزدم دارم زبان و خیاطی و شیرینی پزی و چندتا چیز دیگه بلدم سوال داشتی بپرس عزیزم و اینکه میشه برای اینکه زودتر با نامزدم برم زیر یه سقف صلوات بفرستید؟من کاربر عصبی و بددهنی نیستم مگر اینکه دیگه خیلی آتیشم بزنید به شدت شیطون و شوخم، باهام راحت شوخی کنید ظرفیتم بالاست، خدای سوتی دادنم ،یه موقعا کارایی میکنم که هرگز یه ادم عاقل انجام نمیده😬😭🤣؛ کاربر دوم هیجده سالمه دانشجوی ژنتیکم یکیو دوست دارم اگه میشه برای به هم رسیدنمون دعا کن مهربون من خیلی شیطونم اگه جایی باهاتون شوخی کردم ناراحت نشید عاشق تاپیک عکس و تاپیک های فانم همینطور خوراکی اگه راجع به چیزی اطلاع داشته باشم میگم نداشته باشم حرف خاصی نمیزنم و اگه جوابتونو ندادم یا نمیخوام راجع به موضوعی حرف بزنم یا نمیخوام با شما همکلام بشم لجبازم هستم اگه جایی لج کردم تاپیک رو قفل کنید [ممنون] تا الان کاربر اصلی به جام تاپیک میزد از این به بعد خودم میزنم :>> کاربری سوم خیلی کم میام روی کاربری و توی سایت عاشق موزیک و نقاشیم همین 

اینو قبلا هم گفتم 😂

پارسال تو دانشگاه کل کلاس دور هم نشستیم رو چمن ، دختر و پسر قاطی .

بعد یکی یه حرفی زد من خیلی خندم گرفت ، خنده هامم جوریه که طرف مقابل رو کتک میزنم ، وسط خنده یهو حس کردم دستم جایی خوبی نیس🗿 خندم رو قطع کردم دیدم دستم رو خشتک یکی از پسراس 🦦 ولی سریع دستم رو کشیدم اونم به روی خودش نیاورد که من خجالت نکشم ، ربع ساعت بعد دوباره یه حرف خنده دار زدن و باز هم دست من رفت روی شومبول طرف 🗿

ایندفعه گفتم بخدا منظوری نداشتم ببخشید ، همین جوری که داشتم از خجالت آب میشدم پسره یه لبخند کش دار زد گفت اشکال نداره بالاخره تو هم جوونی دلت میخواد 😂😂😂 ( به شوخی گفت )

بعد از اون ماجرا من سعی میکردم جلوش آفتابی نشم ولی تا چندماه  خودش هی میومد از جلوم رد میشد و یه لبخند پیروزمندانه میزد 😂

خداروشکر این ترم باهامون نیس 👌

• پناه باشیم  🫀 •

یبار تو دبیرستان خیلی سرکلاس تحت فشار بود زنگ شیمی معلم جدی

مو سر خودکار تو دستم بود فوت کردم توش یه صدای سوت بلندی داد که خود معلمه ترسید منم ب رو خودم نیاوردم😆