2777
2789
عنوان

حمومتون چقدر طول میکشه؟

262 بازدید | 7 پست

من هر روز یه ربع میرم حموم ولی کارای بعد حمومم خیلی طول میکشه 🥲 بیام بیرون لوسیون بدن بزنم چون پوستم خشکه بعد روتین پوستی صورتم کلی طول میکشه بعد موهامو ماسک بعد حموم بزنم ببافم 

هر روز صبح دوش ده دیقه ای میگیرم.روزهای زوج هم که حمام میکنم حدود نیم ساعت 

بعد از دوش لوسیون نمیزنم فقط ابرسان به صورتم و موهام رو خشک کنم و ببافم 

بعد از حمام لوسیون هم میزنم 

والا خبلی طول نمیکشه

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر روز صبح دوش ده دیقه ای میگیرم.روزهای زوج هم که حمام میکنم حدود نیم ساعت  بعد از دوش لوسیون ...

میشه فرق دوش و حمومتو بگی؟ من کلا فقط ماسک موی داخل حموم میزنم و یه شامپو بدن هفته ای یک بار هم شامپوی سر چون موهام اصلا جرب نمیشه فره. لیف و اینا هم ملا عیجوقت نمیزنم چون پوستم کویر لوت میشه

یعنی فقط میرین زیر آب واسه دوش صبحگاهی ؟ صابون و لیف نمی‌زنین‌؟

زیر اب گرم میمونم و زیر بغل هامو میشورم فقط.

اگه هر روز موهام رو بشورم غدد چربی ببشتر ترشح میشه موهام زودتر چرب میشه

لیف و شامپو برای حمام روزهای زوج 

میشه فرق دوش و حمومتو بگی؟ من کلا فقط ماسک موی داخل حموم میزنم و یه شامپو بدن هفته ای یک بار هم شامپ ...

تو پوست قبلیم گفتم فرقش رو 

برای اینکه صبح به صبح سر حال بشم دوش میگیرم 

تو حمام شامپو بدن میزنم و صورتم رو میشورم و موهام رو شامپو میزنم و ماسک مو و سنگ پا 

بعد از حمام هم ماسک صورت و ابرسان و اسپری مو و لوسیون

میشه فرق دوش و حمومتو بگی؟ من کلا فقط ماسک موی داخل حموم میزنم و یه شامپو بدن هفته ای یک بار هم شامپ ...

ماسک موی داخل حموم کی میزنی ؟(بعد از شامپو یا قبلش وچقد بمونه )من برای بعد از حموم دارموابکشی نمیخواد و وزیاد  راضی نیستم 

خدایا تقاصمو بگیر امین
ماسک موی داخل حموم کی میزنی ؟(بعد از شامپو یا قبلش وچقد بمونه )من برای بعد از حموم دارموابکشی نمیخوا ...

ببین من چون موهام فره اصلا نمیتونم داخل حموم نزنم. بعد شامپو میزنم به ساقه ها گره های موهام باهاش للز میکنم میذارم دو سه دقیقه بمونه بعد اب کشی میکنم ولی نرمیش بعد ابکشی هم میمونه وقتی خشک میشه موهام کاملا نرمه