2777
2789
عنوان

حس خوب میخاین بیاین حرف بزنیم حالمون خوب شه❤🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 44 پست
روزی ده دقیقه تمرین تنفس داشته باش البته تنفس عمیق ،به ورود وخروج هوا به بدنت تمرکز داشته باش،ورود ا ...

تاثیر داره؟😍😍😍😍😍😍

چن وقت این کارو کنم؟🌷🌷🌷

دیگه چیییییی تو رو خدا بگین عزیزای دلم

من جز خودم هیچ کسیو ندارم ....هیچ کس🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاثیر داره؟😍😍😍😍😍😍 چن وقت این کارو کنم؟🌷🌷🌷 دیگه چیییییی تو رو خدا بگین عزیزای دلم

من دوساله هرروز انجام میدم،به حدی استرس داشتم که دیگه یه سری علائم داشتم که شبیه ام اس بود خداروشکر باکمک خواهرم و روانشناس درمان شد

من دوساله هرروز انجام میدم،به حدی استرس داشتم که دیگه یه سری علائم داشتم که شبیه ام اس بود خداروشکر ...

الهی هزارررر مرتبه شکر واقعا❤❤❤❤❤

از همین امروز شروع میکنم پس

من جز خودم هیچ کسیو ندارم ....هیچ کس🕊

دمت گرم🥰🥰🥰😍😍😍😍اره چن روزه دارم اینا رو امتحان میکنم. واس زیبایی موهام . ابرو هم  مژه. ...

😘😻

حرف ی روانشناس همیشه تو ذهنمه   گفت تو بدترین شرایطتتون هم تیپ بزنید و به خودتون برسید       همیشه اینو عملی کردم تو زندگیم ،روحیه خیلی خوب شده 

حالتبهتر شه.اعتماد بنفسو این چیزا.

قانون جذب

این نوشته هارو مطالعه میکردم

فرض کنید ما وارد یه بازی شدیم

ب من میگن قانون این بازی اینه  ک یه سری شی رو نوشته یا یه سری غذا رو نوشته دو تا ستون عین برگه های کنکور توشه ...زده میخوام ی سری دایره جلوش ..زده نمیخوام یه سری دایره جلوش

میگه اون غذایی ک میخوای رو توی میخوام تیک بزن

اون غذایی که نمیخوای رو خالی بزار..تیک نزنیا

بعد میگه اینا رو دستگاه تصحیح میکنه ..این نمیفمه هر چیو تیک بزنی برات میاره باید بخوریا...

من میام شروع میکنم چیزای که میخوام رو تیک میزنم چیزایی هم‌ک نمیخوامم تیک میزنم...

بعد از تصحیح اونایی هم ک نمیخواستمم برام میارن ...بعد من میگم من ک گفتم نمیخوام من تیک نمیخوامشو زده بودم..

طرف میگه من ده بار ب تو گفتم اونی ک نمیخواستی رو نباید تیکشو میزدی...

بعد من شروع میکنم ب شکایت این چ دستگاه مزخرفیه شما دارید...این چ مدل تصحیح کردنیه..من زدم اینو نمیخوام...

من‌گاها تو دنیای واقعی این شکلی میشم...یعنی ما میاییم ب ما میگن اینو میخوای صبح تا شب در موردش صحبت کن ...اگه یکی به تو بدیی کرد توجه نکن...حالا ما چکار میکنیم؟ ما ب چیزی که نمیخواییم صب تا شب حرف میزنیم..بدی ک بهمون شده ..مشکل مالی ک پیش اومده..بعد این مشکله هی بیشتر میشه..بعد میشینیم میگیم دنیا بد شده این چ دنیاییه خدا چرا منو دوست نداره..من که دارم میگم اینو نمیخوام..گاها ما دعاهامونم مشکل داره..مثلا خدایا این مریضی رو ازم دور کن ..این بدبختیو از زندگیم ببر بیرون..اینا دعا نیست ..شما باید برای سلامتیتون دعا کنید..

ما هی رو ناخواسته هامون تمرکز میکنیم...

و نمیدونیم ک قانون جهان نمیشنوه ک من میگم نمیخوام اینو

جهان اون دستگاهس ..و ما به جهان غر میزنیم..ما از خدا ناراحتیم که چرا اینو ب ما نمیده..خدا قانونش رو گذاشته..

قانون جذب مثل طناب میمونه ..شما ی چیز داری ک نمیخواهی با طناب میتونی هلش بدی بگی از زندگیم برو بیرون؟

طناب فقط میکشه..ما به هر چیزی فکر میکنیم این طنابه میره دورش قلاب میشه میکشه سمت ما...🍃

میدونی اینام خوبه حال رو خوب میکنه ولی فقط واسه یه تایم کوتاه

گفتم ک حقیقت نمیزاره خودمون رو گول بزنیم زندگی و مشکلات سخت شده 

عزیزم روانشناسی زرد همون کائنات و فنگشویی وکوچینگ و ....هست که هیچ پایه علمی نداره من بخاطر خواهرم ک ...

کائنات مربوط میشه به علم ماورایی و متافیزیک که الکی ربطش دادن به روانشناسی و چرت و پرت هم اضافش کردن 

خودم کتاب علوم ماورایی خوندم کتاب روانشناسی هم زیاد خوندم، ی عده بی سواد برا پول درآوردن روانشناسی و متافیزیک بهم چسبوندن به اسم دیگه به خورد مردم دادن 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
😘😻 حرف ی روانشناس همیشه تو ذهنمه   گفت تو بدترین شرایطتتون هم تیپ بزنید و به خودتون برسید &n ...

یه روانشناس هم میومد تو تلویزیون اسمش یادم نیس اونم زندگی منو زیر و رو کرد می گفت تا وقتی خودتون برا خودتون تصمیم نگیرین دیگران به خودشون اجازه میدن براتون تصمیم بگیرن، من تصمیم می گرفتم ولی بلد نبودم جحوری به دیگران بگم خودم برا خودم تصمیم می گیرم 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
یه روانشناس هم میومد تو تلویزیون اسمش یادم نیس اونم زندگی منو زیر و رو کرد می گفت تا وقتی خودتون برا ...

دقیقا

خودکار زندگیمون رو میدیم دست دیگران که چی برامون بنویسن 

تست mbti شما چیه ؟