2777
2789
عنوان

با خانواده شوهری ک همش دستور میدن چیکار میکنین خدایی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 20 پست
چه ربطی داره؟! آزاد و راحت بشین  هی بگو بدم میاد وسی همراهمون باشه دوسدارم راحت باشم و...

ی بابام بابامی میکنن انگار هیچکی بابا نداره!!!!درجا خودشو میندازه جلو ماشین میاد هرجا بریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین میخوام ی جوری مودبانه ب خانوادش بفهمونم از این کارشون متنفررررم ولی نمیدونم چطور بگم

مخاطبت خونواده شوهرت نیست

خودشوهرت بایدمخاطبت باشه

ازدیواری که خرابه هردزدی میادداخل خونه،

همسرت بایدبرای زندگی مشترکش حدومرزبذاره،تاوقتی یادنگیره اولویت اولش بایدهمسرش باشه نه پدرومادروحتی خواهرش،حرف زدن شماباخونوادش اوضاع روبدترهم میکنه

ی بابام بابامی میکنن انگار هیچکی بابا نداره!!!!درجا خودشو میندازه جلو ماشین میاد هرجا بریم

من سفر رفتن و فقط و فقط تنها دوست دارم نه کس دیگه ای حتی مادر خودم

پس بهتره خودتون زرنگ باشید و نگید

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
من نمیگم‌شوهر‌فضولم میگه😩😩😩😩😩

شوهرتو ادب کنن خب😂

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را