2777
2789
سلام من و شوهرم 30 سالمونه یک سالی هست ازدواج کردیم مشکلی که دارم اینه که خیلی بچه دوست داریم بجز برای خودمون همش تو این فکریم که از پس مخارجش،تربیتش... برمیایم یا نه . شاید خیلی استرسشو داریم کاش یجوری بتونیم به این افکارمون غلبه کنیم و برای بارداری اقدام کنیم
ان الله بالناس لرئوف رحیم (خداوند نسبت به همه مردم رئوف و مهربان است)
مرسی مری جان. من اگه بچه دار شدم باید بیخیال شغلم بشم واز طرفی یه منبع درامدیمون کم میشه واقعا خیلی فکرم مشغوله نمیدونم چکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بابت مخارجش نگران نباش،خدا هست ! در مورد تربیتش هم چرا از پسش برنیای؟ میتونی با کتاب خوندن اطلاعاتتو بالا ببری بنظرم اگه نیاری بعدا که سنتون بالاتر رفت پشیمون میشید، البته این نظر منه
❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
ماتیسا جون ممنون بنظرت میشه هم کار کرد هم بچه دار شد . مثلا بچم پیش مادرشوهرم باشه یا توی مهدکودک . نمیدونم شاید خیلی ذهنم درگیره
شوهره منم همینجوریه اسم بچه میاد تنش میلرزه دکترم پارسال بهم گفت برای بارداری زودتر اقدام کنم ولی شوهرم آنقدر دست دست کرد حالا دوباره من مریض شدم خیلی ازش ناراحتو دلخورم فقط دعا میکنم زودتر خوب شم واقعا اگه بخاد به رفتارش ادامه بده واسه همیشه داغ بچه رو به دلش مبزارم
  بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
ماتیسا جان با احترام به نظرت یه سوال دارم ، خدا برای بعضیا هست و برای بعضیا نیست ؟ چون اینهمه بچه بدبخت تو خیایونا هم بچه ن و لابد پدر و مادرشون همین فکرو میکردن ! البته منظورم استارتر نیست و کلی گفتم . لازمم نیست بچه حتما از گرسنگی دنده هاش بزنه بیرون یا گدایی کنه که این فکرا رو کنیم ، همینقدر که تا حد معقول نتونیم خواسته هاشو برآورده کنیم ظلمه .
 لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
هی رفتم برای بچه چیزای کوچیک خریدم مثه اسباب بازی بلکه به شوق بیاد ولی انگار نه انگار آخرشم برگشت گفت من با این چیزا خر نمیشم یه هفته هم باهام قهر بود
  بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
خیلی از خانومها شاغل اند و بچه دار هم میشن . مهم اینه که بتونی بین زندگی خودت و آوردن بچه یه تعادل نسبی برقرار کنی . وقتی با تعقل و تامل کاری انجام میدی حتما به یه نتیجه عالی هم میرسی
 لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
بنظرم چون بچه دوست دارین چند سال بگذره تصمیم به بچه دار شدن میگیرین الان هنوز یه ساله ازدواج کردین طبیعیه که نیازشو حس نمیکنین
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
شوهر منم هم عقیده با سمانه خانمه. تو این زمونه بچه ها خیلی چیزا دارن لب تاب تبلت و خیلی چیزای دیگه اگه من نتونم واسه بچم فراهم کنم شاید دارم در حقش ظلم میکنم