سلام من و شوهرم 30 سالمونه یک سالی هست ازدواج کردیم مشکلی که دارم اینه که خیلی بچه دوست داریم بجز برای خودمون همش تو این فکریم که از پس مخارجش،تربیتش... برمیایم یا نه . شاید خیلی استرسشو داریم کاش یجوری بتونیم به این افکارمون غلبه کنیم و برای بارداری اقدام کنیم
ان الله بالناس لرئوف رحیم (خداوند نسبت به همه مردم رئوف و مهربان است)
از بابت مخارجش نگران نباش،خدا هست ! در مورد تربیتش هم چرا از پسش برنیای؟ میتونی با کتاب خوندن اطلاعاتتو بالا ببری بنظرم اگه نیاری بعدا که سنتون بالاتر رفت پشیمون میشید، البته این نظر منه
❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
شوهره منم همینجوریه اسم بچه میاد تنش میلرزه دکترم پارسال بهم گفت برای بارداری زودتر اقدام کنم ولی شوهرم آنقدر دست دست کرد حالا دوباره من مریض شدم خیلی ازش ناراحتو دلخورم فقط دعا میکنم زودتر خوب شم واقعا اگه بخاد به رفتارش ادامه بده واسه همیشه داغ بچه رو به دلش مبزارم
ماتیسا جان با احترام به نظرت یه سوال دارم ، خدا برای بعضیا هست و برای بعضیا نیست ؟ چون اینهمه بچه بدبخت تو خیایونا هم بچه ن و لابد پدر و مادرشون همین فکرو میکردن ! البته منظورم استارتر نیست و کلی گفتم . لازمم نیست بچه حتما از گرسنگی دنده هاش بزنه بیرون یا گدایی کنه که این فکرا رو کنیم ، همینقدر که تا حد معقول نتونیم خواسته هاشو برآورده کنیم ظلمه .
خیلی از خانومها شاغل اند و بچه دار هم میشن . مهم اینه که بتونی بین زندگی خودت و آوردن بچه یه تعادل نسبی برقرار کنی . وقتی با تعقل و تامل کاری انجام میدی حتما به یه نتیجه عالی هم میرسی
شوهر منم هم عقیده با سمانه خانمه. تو این زمونه بچه ها خیلی چیزا دارن لب تاب تبلت و خیلی چیزای دیگه اگه من نتونم واسه بچم فراهم کنم شاید دارم در حقش ظلم میکنم
ان الله بالناس لرئوف رحیم (خداوند نسبت به همه مردم رئوف و مهربان است)