2777
2789
عنوان

خیلی نی نی هارو دوست دارم بجز برای خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 74 بازدید | 40 پست
خواهرزاده شوهرم قبل بچه دار شدن یه خونه شصت متریه اجاره ای داشتن بعد خانومش ک باردار شد بخدا هنوز بچه به دنیا نیومده بود خونه خریدن الانم دخترش دو سالشه هم خونشون بزرگتر شده هم وضع مالیشون کلی فرق کرده بخدا خدا خودش روزی رسونه بچه با خودش روزیشو میاره مگه میشه شما فکر به این قشنگی تو سرت باشه و خدا کمکت نکنه
  بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته من به این هم فکر میکنم، من اگه بچه دار بشم دارم باید تمام احتیاجاتش رو رفع کنم ولی مثلا شاغلم و نمیتونم تمام وقت براش باشم، حس میکنم اگه آدم شرایط بچه دار شدن رو نداشته باشه داره ظلم میکنه به بچه
استارتر عزیز، خیلی خوبه که در مورد این مسائل فکر میکنی، راه درست رو شما میری، از لحاظ سنی وقت داری، توصیه من به شما اینه که هیچ وقت با تردید و به امید اینکه بعد از تولد بچه همه چیز درست میشه بچه دار نشو
کوتاه ، مثل قصه چشمانت، زندگی یعنی همین
خیلی ممنون باران جان، شاید وقتی میگن بچه با خودش روزی میاره میخواند خوش بینانه به موضوع نگاه کنند اما بقول شما نباید بیگدار به آب زد
ان الله بالناس لرئوف رحیم (خداوند نسبت به همه مردم رئوف و مهربان است)
یه موقعی برای تشویق مردم برای زیاد شدن نسل گفتن هر ان کس که دندان دهد نان دهد خدا خیلی بزرگه ولی با این جمله میتونیم بگیم عدالت نداره چون یه بچه تو خوشی داره میترکه یکی تو فقر داره جون میده خدا که عادله پس اون جمله اشتباهه محضه مادر و پدری که با هم مشکلی ندارن .. اختلاف ندارن ... تمایل به بچه دارن هر دو طرف ... توانایی خرج معقول و در حد عرف را دارن و تمام سنگاشون را با هم باز کردن حق دارن بچه بیارن هر کدوم از این ایتم ها را نداشتن بهتره که در حق یه طفل معصوم اینطوری ظلم و ستم نکنن
لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم