2777
2789

کشتی نشان😹

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

نه مصرف نداریم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید من میخام‌برنج هندی برای مهمون درست کنم

بلدی بهم یاد بدی چیکار کنم خوب در بیاد

ابکشی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

وای ی بار مادرشوهرم برا مهمونی خریده بود افتضاح بود!!!!

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
ببخشید من میخام‌برنج هندی برای مهمون درست کنم بلدی بهم یاد بدی چیکار کنم خوب در بیاد ابکشی

شب بخیسونش برا نهار درست کن 

هر چه بیشتر خیس بخوره بهتر درمیاد 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
کشتی نشان😹

وای شما چقدرررر همه جا هستی

بعدم چیزایی که جوابشو نمیدونی،لطفا جواب نده

یا واسه درد و غم مردم مینویسی هع

یا الان برای سوال در مورد قیمت کشتی نشان اسی،یه استیکر خنده گذاشتی 

خب که چی بشه؟!؟!؟

قبل از عید بود مادرشوهرم خرید ۴۰۰و خورده ای بود فک کنم ۴۳۰اینا بود

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
وای شما چقدرررر همه جا هستی بعدم چیزایی که جوابشو نمیدونی،لطفا جواب نده یا واسه درد و غم مردم مینو ...

وای تو چرا اینقدر بهت فشار اومده؟

مگ قبضش میاد در خونه شما؟

بعدم نمینویسم هی مینویسم هعی،یعنی تجربه کردم و درک میکنم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
شب بخیسونش برا نهار درست کن  هر چه بیشتر خیس بخوره بهتر درمیاد

ابی ک برنجو نم کردم ، تو ابی ک داره جوش میاد بریزم؟

تو ابی ک نم میکنم نمکم بزنم؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

کاش اینجا یه گزینه بلاک داشت

کاش

ابی ک برنجو نم کردم ، تو ابی ک داره جوش میاد بریزم؟ تو ابی ک نم میکنم نمکم بزنم؟

نمک بزن ولی بهتره ابشو دور بریزی  

موقع دم کشیدن کمی گلاب بریز رو برنج که خوشبو بشه

نمک بزن ولی بهتره ابشو دور بریزی   موقع دم کشیدن کمی گلاب بریز رو برنج که خوشبو بشه

گلاب دوس ندارن سمت ما . دیگه چیکار کنم خوش بو بشه.

گلاب دوس ندارن سمت ما . دیگه چیکار کنم خوش بو بشه.

روغن حیوانی یا کره بریز 

از زرشک وزعفران زیاد هم استفاده کن