2777
2789
عنوان

فلسفه چادر چیه؟

2179 بازدید | 145 پست
چرا بعضیا چادر سر میکنن؟و این که آیا تو قرآن اومده که باید چادر سر کرد یا نه؟کلأ نظرتون درباره چادر چیه؟
میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چادر تو قران نیومده چادر بیشتر ایرانیه حجاب در هر کشوری یه شکل خاص داشته ایرانی ها هم چادر داشتن تو قران جلباب اومده که از چادر کوتاه تر و از روسری بلندتره کسانی هم که چادر سر میکنن دو دسته ان یا اعتقاد و علاقه شخصیشونه یا اجبار خانواده و عادته
من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب/مستحق بودم و این ها به زکاتم دادند
هیچی فلسفه ای نداره درگیرش نشو
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
به نظرم همین که حجابت رعایت کنى خودش کافى حالا چه با چادر چه بى چادر
تمام زندگى ام در دو کلمه ختم مى شود همسرم و فرزندم😘😘😘😘👍🏻 علاقه مندان به زبان المانى بیاین با هم باشیم 😜😜😜😜🤣 http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1560331
به چادر اعتقادی ندارم اما چون انسان حیوان نیست، به پوشش معتقدم؛ حجاب واقعی، درونی است نه ظاهری؛ انسان باید وجدان و اخلاق و انسانیت و حیا داشته باشه؛
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
من یه عده رو میبینم که آرایش غلیظ دارن و نصف موهاشونم بیرونه ولی همیشه چادرین استدلال اینا چیه از چادر سر کردن؟
میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
خودچادر درقران نیومده اماحجاب سر درقران هست،وازاحادیث ائمه اینطوراستنباط میشه که دراون زمان خانوما چیزی مثل چادر داشتن،فلسفه ی دقیق چادر رو باید درک کرد اگه ازروی علاقه ی خودت باشه برات خیلی لذت بخشه
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹