2777
2789
عنوان

شوهر فالگوش

533 بازدید | 18 پست

سلام 

داشتم با خواهرم تلفنی صحبت میکردم .حدود یه ساعتی میشد بعد شوهرم یهو خودشو جلو در اتاق نشون داد منم خدافظی کردمو تلفنو قطع کردم .گفت با کی بودی گفتم با دوستم .بعد گف ینی با عاطی حرف نمیزدی ؟بعدم لو داد که یه ربعه فالگوش وایساده پشت در 

خیلی عصبانی شدم و بهش گفتم خیلی بیشعوری 

اینقد ازش بدم اومده که نگو 

شما جای من بودین چه برخوردی میکردین؟؟

خدایا فرج امام مارا برسان.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر خواهرت دوری؟؟ بعدم چرا پنهون کردی خب؟؟

حرف خاصی نمیزدیم یهویی چونه مون گرم شد از عید و عیددیدنی و اینا حرفیدیم.

همیشه میگه مشغولی با خواهرت .منم گفتم این دفه با دوستم بودم😅😅😅

مگه چی میگفتی؟؟؟مرد خاله زنک اینجوریه 

حرفای عیدو اینا.

خاله زنک به تمام معنا 

فعلا که باهاش قهرم ولی ننمیدونم چجوری تموم کنم

شوهر منم اینجوره گوش میده چیا میگیم یا یواشکی میاد داخل خونه متنفرم از این کارش با خانوادم تلفنی حرف میزنم گیر میده چیا گفت طرف کی بود و چی شد منم ی کلمه هم بهش نمیگم کلا از خانوادم هیچی بهش نمیگم چیا شده تو خونشون اینم حرصش میگیره 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!
شوهر منم اینجوره گوش میده چیا میگیم یا یواشکی میاد داخل خونه متنفرم از این کارش با خانوادم تلفنی حرف ...

برخورد شما چجوریه بعد این قضیه

شوهر منم اینجوره گوش میده چیا میگیم یا یواشکی میاد داخل خونه متنفرم از این کارش با خانوادم تلفنی حرف ...

منم معمولا از مسائل خانوادم چیزی به شوهرم نمیگم اونم زیاد کنجکاوی نمی کرد اما خواهرم همه چیز رو حتی کوچکترین مسائل خانواده رو به شوهرش میگه حالا شوهر خواهرم رفته نشسته کلی حرف از مامانم اینا راست و دروغ به شوهرم گفته شوهرم میگه منو غریبه میدونید 1 ساله با خانوادم قطع رابطه کرده نزدیک یکسال اجازه نداد من برم پیش خانوادم 

اصلا جلوش با احدی تلفنی صحبت نمیکنم. هرچی ام پرسید، جواب کوتاه میدم. حوصله توضیح دادن ندارم

منم جلوش صحبت نمیکنم معمولا .چون همیشه میپرسه کی بود چی گفت هی سوال جواب میکنه .این دفعه حواسم نبود اینم مثلا یواش اومده بود که منو دخترمو بترسونه

منم معمولا از مسائل خانوادم چیزی به شوهرم نمیگم اونم زیاد کنجکاوی نمی کرد اما خواهرم همه چیز رو حتی ...

شوهر منم میگه من خیلی اتفاقایی که تو خونه بابات میوفته رو نمیدونم و تو بهم نمیگی و من غریبه ام و از این چرتا

منم جلوش صحبت نمیکنم معمولا .چون همیشه میپرسه کی بود چی گفت هی سوال جواب میکنه .این دفعه حواسم نبود ...

حالا شوهر من همیشه میگه من گوشام سنگینه چیزی نمیشنوم.این جور مواقع قشنگ همه حرفارو تحویلم میده چی گفتم🙄🙄🙄🙄

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا