2777
2789
عنوان

شوهر فالگوش

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 18 پست
برخورد شما چجوریه بعد این قضیه

محلش ندادم حس میکنم واکنش نشون بدم میگه چخبره ولی ب اجیم و مامانم گفتم همچین ادمیه ک بدونن اخه یوقتایی ی حرفای شخصی پیش میاد دوس ندارم بفهمه همیشه هم ب مامانم گفتم حق ندارید از دعواها یا بحث یا هرچی پیشش چیزی بگید مگه اینکه اتفاقی بفهمه چون همچین ادمیه پیش خانوادش ک باشه از خانوادم حرف میزنه یا بحثمون بشه اتفاقات خانوادمو میزنه تو سرم 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!
منم معمولا از مسائل خانوادم چیزی به شوهرم نمیگم اونم زیاد کنجکاوی نمی کرد اما خواهرم همه چیز رو حتی ...

بگو مسایل اونا ربطی ب تو نداره ک جارشون بزنم همونطوری مسایل خانوادت ربطی ب من نداره همیشه نسبت ب دعواها و بحثای خانوادش ک بی طرف باشی اونم دیگ ب خودش اجازه نمیده توقعی داشته باشه من همیشه سکوت میکنم کم پیش میاد نظری حرفی بزنم 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شوهر من همیشه میگه من گوشام سنگینه چیزی نمیشنوم.این جور مواقع قشنگ همه حرفارو تحویلم میده چی گف ...

خخخ من وقتی خونه هست صدا تلویزیونو زیاد میکنم که حرفامو متوجه نشه. بازم یه کلمه میشنوه تفسیرش میکنه 

خدایا فرج امام مارا برسان.
بگو مسایل اونا ربطی ب تو نداره ک جارشون بزنم همونطوری مسایل خانوادت ربطی ب من نداره همیشه نسبت ب دعو ...

👌👌👍👍کارت درسته 

خدایا فرج امام مارا برسان.