2821
2789
عنوان

از سگ ترسیدم خوردم زمین

239 بازدید | 23 پست

داشتم میرفتم سر کار صبح که یه سگ خوابیده بود منم داشتم رد میشدم که یهو بلند شد وحشیانه پارس کرد منم ترسیدم جیع زدم داشتم میدویدم که خوردم زمین کا دست و زانون پوستش کنده شد زخم شده برگشتم خونه یعنی جلوی در خونه بودم که این اتفاق افتاد.

حالا بابام رفته بود سگه زده بود خیلی گریه کردم واسش یعنی الان تقصیر منه که اون سگ بیچاره کتک خورده؟ خیلی عداب وجدان دارم با بابامم قهر کردم نباید همچین کاری میکرد 

آخی..

هم سگه گناه داشت هم بابات بخاطر تو اینکارو کرد... پس ناراحت نباش

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیوون زبون بسته رو چرا زد وا :(

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

ما اینقدر سگ ولگرد کنار خونمون هست کسی هم رسیدگی نمیکنه ولی هیچوقت نمیزنمیشون

از سگ نترسی کاریت نداره

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز