2777
2789

سلام داروهای گیاهی برای باروری خانم ها و آقایان دارم . اونایی که قدیمی هستن منو می شناسن با گرده نخل های قیمت مناسب و اصل و خالص که ارسال می کنم

جدیدی ها هم منو شاید بشناسن حلوای میتی (میتی مخفف میترا اسمم ) 

خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .

ماشاالله به کاربریت

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه خواستم لیست داروها رو بگم در واتس اپ یا تلگ رام در خدمتتون هستم . شماره من 09357394880 لطفاااااااااااااااااا تماس نگیرین تعداد مشتری زیاده واقعا وقت نمیشه با همه حرف زد 

فقط پیام بزارین صبوری کنین فیلت ر شکن وصل بشه حتما پاسخ میدم 

در ضمن داروهام تمام بشه نهایت تا یک ماه یا دو ماه دیگه شارژ می کنم بعدش دیگه ندارم 

یه سری ها هم الان تمام شده دیگه فعلا حوصله ی تهیه اش رو ندارم 

لیست بعدی می گم چیا دارم به سوال ها هم جواب میددم 

میتی جان میشناسمت نبودی چرا ی مدت؟واقعا خودتب یا فیکته؟

اهواز بودی؟

میگم از علائم حالات میشه حدس زد باردارم یانه؟

واینکه بعداز اقدام نمیشه چیزای گرم خورد اون تایم چکارکرد

ینی داروهات برای روز اول تا اخر سیکله؟

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
گلم واسع پسرزایی چی خوبه

حذف سردیجات ترشیجات مصرف بالای نمک و فلفل سیاه 

مثلا تخمه آفتابگردون 

زیتون شور 

و مصرف جو 

و همین طور استفاده مداوم از فلفل سیاه توی همه غذاها سوپ ها اش ها خورش ها 

البته داروهای گیاهی هم دارم مناسبش

میتی جان میشناسمت نبودی چرا ی مدت؟واقعا خودتب یا فیکته؟ اهواز بودی؟ میگم از علائم حالات میشه حدس ز ...

عزیزم یه مدته که فقط عید تا عید که گرده نخل تازه میاد فقط دارو می فروشم بعدش دیگه حوصله ی تهیه و ارسال ندارم 

بعد هی میان میگن دارو بده گفتم الان تا تنم داغه و می فرستم بگم اگه کسی خواست بیاد بعدش دیگه پیام نیاد ....

اگه ماه اول هست علایم خیلی ویژه ای نداره مگه این که از پریود گذشته باشه که اولین علامت قطع پریود  دوم پایین اومدن دمای بدن 

سوم تغییر هاله ی نوک سینه امااااا از همه بهتر بی بی چک 

اگه تاریخ انقضا داشته باشه همین ارزون ها هم تقریبا 99 درصد درست نشون میده 

من باحلوای شماباردارشدم پسر حلوادخترزاچی بخوریم

نوش جان گلم انشالله که سلامت باشه و خیرش رو بببینی 

عزیزم داروی دخترزایی ندارم متاسفانه فرهنگ کشور ما برای دختر دار شدن ضعیفه و همه می خوان سلسله ی پادشاهی شون بی وارث نمونه خخخخخخ 

انشاللله که خدا بهت بچه ی صحیح و سالم عطا کنه دختر و پسر فرقی نداره اصل سلامت و عاقبت به خیری هست  

گرده نخل دارم هر بسته 50 گرمی 140 تومن (همه اونایی که منو می شناسن کیفیت و خلوص داروها رو می دونن تکرار مکررات نمی کنم )

داروی گرم دارم که با هاش حلوای میتی درست می کنن هر بسته صد گرمی 60 تومن 

جینسینگ سفید کره ای دارم (خیالتون جمع چینی نیست ) هر بسته ی پنجاه گرمی 140 تومن 

تقویت رحم و رفع کیست تخمدان دارم هر بسته 50 تومن 

تنظبم کننده قاعدگی هر بسته 50 تومن که عالیه هم برای رفع درد قاعدگی 

هم برای تنظیم زمان و خونریزی و هم برای جوش های صورت و بدن اما فعلا تمام شده در صورتی شارژ می شه که تقاضا بالا باشه 

برای چاقی صورت نسخه ای داری؟؟

والله دیدم یه عده یه سری پودر می خورن و صورت چاق میشه اما شکم و پهلو هم میارن بعد هم تا ولش می کنن دوباره همون آش و همون کاسه .....

من توصیه می کنم واقع گرا باشیم ، هیچ چیز نیست که به طور خاص یه قسمت رو چاق یا لاغر کنه ، اگه مشکل لاغری صورت از استخون باشه نمیشه واقعا کاری کرد فرم صورت همینه مگه این که ژل و این چیزها تزریق بشه کههههههه من خودم به شخصه اگه بودم سعی می کردم هیچ دستکاری توی صورت یا بدنم نکنم 

و خودم رو همون جوری که هستم دوست بدارم و اعتماد به نفسم رو ببرم بالا 

زیبایی حتما خوبه حتما اما نه به هر قیمتی دررررر ضمن من که هر کس رو دیدم که ژل زده یا پروتز کرده صورت مصنوعی پیدا کرده البته خوب سلیقه ها متفاوته شاید کسی دیگه بپسنده یا به نظرش مصنوعی نیاد