2777
2789
عنوان

💫 روش های پس انداز کردن من 💫

58635 بازدید | 53 پست

سلام خانوما عیدتون مبارک و همچنین نماز روزه هاتونم قبول 😘

میخام روش پس انداز کردنم بگم، من برا خودم جدا از همسرم پس انداز شخصی دارم بنظرم برای هر زنی لازمه که پس انداز داشته باشه چون به ادم قدرت و اعتماد بنفس میده، من یه کارت بانکی دارم که رمز دوم نداره و انداختمش ته کمد، هر ماه هر مبلغی که شوهرم برا خرچ خودم بهم میده هر مبلغی که اضافه بیارم میریزم توش و هرچی هم از خرج خونه اضافه بیاد به شوهرم میگم بزنه تو این کارتم 6 ماهی یبار هم ازش موجودی میگیرم و میرم طلا میخرم، حقوق خودمم که هرماه نصفش میدم طلا دست دوم، بقیش هم که خرج کنم باز هرچی اضافه بیاد میزنم داخلش، این روش پس انداز خیلی عالیه، اگه خوشتون اومد لایک کنید 

راستی اجی ها شما چجور پس انداز میکنید؟ 

ایده بدید از هم چیز یاد بگیریم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که با همسرمریض یارانمون رو میدیم دارو دکترش...خودمم جدیدا برای خورد و خوراک بچه ها تو خونه کاری رو شروع کردم که فعلا هیییچچچ....😔

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

روش خوبیه ، تو این دوره زمونه حتما باید پس انداز کرد

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !