2777
2789
عنوان

چجوری ب مادر شوهرم و خواهر شوهرام بگم؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1591 بازدید | 57 پست
نمیتونم خیلی خجالتیم و اونم نمیزاره ک کلا راجبشون چیز حتی ی کولو بد بگم

با لحن بد نگو ولی خجالت چرا دفعه اولش سخته بعد خیلی راحت حرفتو میزنی اتفاقا بدونه بهتره از رو دوش تو برداشته میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مورد اول و دوم زیاد حاد نیست واقعا نمی‌دونم شاید آنقدر گفته حساس شدی  مورد سوم شدیداً حاده&nbs ...

دقیقا

انباری پله داره

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
یکییم هس  یکی از خواهرشوهرام سگ خونگی دارن  منم چون نماز میخونم و کلا چندشم میشه توو خون ...

یعنی چی نمیتونی چیزی بگی 

منم هاپو دارم . اصلا با خودم خونه ی کسی نمیبرمش . اما کسی بیاد خونم و بگه سگتو بذار تو اتاق بهش میگم تشریف ببر خونتون و نیا 

اونجا خونته . کاروانسرا که نیست . بچه هاشون چرا تو اتاق خوابت میرن که بخوان رو تخت بپرن ? عزت نفس داشته باش و خیلی رک حرفتو بزن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

در انباری را قفل کن اگرم پرسیدن چرا بگو وسایل خطرناک و شکستنی هست خدای نکرده بچه ها آسیب می‌بینند در ...

اثر نداره گفتم 

اونا هم میگن نازم مراقب باشین خطرناکه میشکنه میره توو پاتون

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
در اتاق خواب و کمد و انباریت قفل کن  ک نتونن برن   اگه خرابکاری کردن بگو ک کلیه درد داری ن ...

کلا قفل نداریم 

مستاجریم 

کلا قفلا خراب بود از اول

اخه والا چیزی بشه شوهرم میگه خب تو توو خونه بودی تذکر میدادی 

حق با ایشونه. در انباریتون رو قفل کتید. برا سگ خونگی حتما حتما رک بگو سگو نیارین نماز می خونم دلم بد می شه. بچه ها رو حواست باشت تا رو تخت پریدن بهشون سریع تذکر بده. منم تذکر می دم خودشون هم فهمیدن

یکییم هس  یکی از خواهرشوهرام سگ خونگی دارن  منم چون نماز میخونم و کلا چندشم میشه توو خون ...

بگو حساسی نیارن  منم رو این چیزا حساس بودم خجالت رو گذاشتم کنار و مستقیم به همسایه م  گفتم ک من رو این چیزا حساسم و دیگه نمیتونم فرشها و وسایل خونه بشورم ی چند ماهی  رفت و آمد نکرد و الان خیلی کم  رفت و آمد میکنه ولی دیگه مراعات میکنن   تا نگی نمیفهمن فکر میکنن تو راحتی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۹دا بهت صبر بده. حرص نخور به فکر چاره ای باش که از این وضعیت دربیای.  در اتاق هاتو قفل کن الکی ...

انقد پروان ک میندازن دوباره ب برق 

قفل ندارم کلا

مواردت حاد نیست،خیلی هم راحته.در رو قفل کن.انباری ،اتاق خواب،همه رو قفل کن

تردمیل کجاست؟تو اتاقه؟خب قفل میکنی دیگه

بعدم کارت خیلی اشتباهه،حتما بهشون بگو،با مهربونی بگو عزیزم اروم تر.یا فلان چیز خراب میشه.اصلا سخت نیست.چون تاحالا نگفتی سختته.بگو عادت میکنی

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
کلا قفل نداریم  مستاجریم  کلا قفلا خراب بود از اول

پس مستقیم بهشون بگواگه خرابکاری کردن بگو اینکارو نکنین من دیگه نمیتونم مرتب کنم چندبار تذکر بده خجالت هم واسه آرامش خودت بزار کنار

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حق داری خودشون باید شعور داشته باشن که ندارن بچه ها رو با شکلاتی چیزی خر کن بگو دست نزنن یا اینکه حو ...

بابا میان از لوازم ارایشیم میارن تا من توو اشپزخونم 

بعد ناخن مصنوعی دارم اونرو میارن 

اخه من چقد قایم کنم از همه مهمتر کجا قایم کنم ک دس نزنن😩