2777
2789

خواهش میکنم توی این لحظه های عزیز برای منم دعا کنید دعا کنید به حاجتم برسم شمام اسماتونو بگید واستون دعا کنم و صلوات بفرستم ممنونم🤍

لطفا برای شادی روح فرشته زیبای آسمونی من یه صلوات بفرستید🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده و حاجت همه مؤمنین رو روا کنه انشاءالله الساعةبدست مبارک حضرت صاحب الزمان عج 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
عزیزم دعا کن واسم با عشقم به مشکل برخوردیم ولی همو خیلی دوس داریم اسم واقعیم اسنیکت نیست که تو اینجا ...

انشالله عزیزم مشکلت حل شه حتما دعا میکنم برات❤

خدا خیرت بده و حاجت همه مؤمنین رو روا کنه انشاءالله الساعةبدست مبارک حضرت صاحب الزمان عج 

قربان شما ممنونم

الهی حاجت رواشی.دعاکن مهرم تو قلب عشقم زیاد بشه و بیاد خواستگاری و بدون مخالفت ازدواج کنیم

انشالله امیدت به خدا باشه واست دعا میکنم❤

عزیزم شما هم اسمت رو بگو تا انشاءالله لایق باشم برات دعا کنم ،همین اسم کاربریته؟ اعظم، برای بچه دار ...

اسمم آوا هست عزیزم 

چشم حتما انشالله همین روزای عزیز بفهمی خدا یه نی نی سالم و صالح قراره بهت بده💓