2777
2789
عنوان

برای داداشم که چندین بار دلشکسته شده میشه دعا کنید💔

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 28 پست
۲۳ پیر شده؟😑😑😑😑 چندتا نامزدی هم بهم خورده؟😑😑😑😑 لابد از اینایید که دخترو ۹ سالگی شوهر میدین ...

از لحاظ روحی میگم عزیزم خیلی داغون و افسردس برا هرکی میریم براش بهم میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ روحی میگم عزیزم خیلی داغون و افسردس برا هرکی میریم براش بهم میخوره

سنی نداره اجازه بدید خودش بخواد خودش عاشق شه خودش انتخاب کنه تا بهتر بتونن بسازن و بمونن و حالش این نشه 

اینجوری میرید و تند تند سر هر مسئله ای بهم میخوره و افسردگی گرفته طفلک فکر میکنه حتما مشکلی داره که نمیشه 

یکم بهش زمان بدید عزیزم الان خیلی زوده

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...!
شاید عجله میکنه و وقت کافی برای شناخت نمیذاره که به مشکل میخوره 

تا میاد و وابسته بشه دختره بهم زد تا میخواد دلبسته بشه تموم میشه داداشم خیلی ساده و مظلومه

الهی آمین ...آره ولی خیلی دلتنگه دوستاشو میبینه همه با نامزداشون خیلی تو خودشه

آخی عزیزم ایشالا که حل میشه مشکلش والا ما ازدواج کردیم به کجا رسیدیم آخه فقط مشکلاتمون بیشتر شده 

تا میاد و وابسته بشه دختره بهم زد تا میخواد دلبسته بشه تموم میشه داداشم خیلی ساده و مظلومه

حدس زدم ....خوب نباید از اول وابسته شه فقط به قصد آشنا شدن از روحیات و خلق و خوی هم حرف بزنن یه مدت بعد اگه اکی بودن بره خواستگاری

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
آخی عزیزم ایشالا که حل میشه مشکلش والا ما ازدواج کردیم به کجا رسیدیم آخه فقط مشکلاتمون بیشتر شده&nbs ...

ان شاء الله....آره می‌دونم منم ازدواج کردم ولی چه میدونه آدم تا وقتی تجربشو نکرده دوست داره یکیو داشته باشه 

حدس زدم ....خوب نباید از اول وابسته شه فقط به قصد آشنا شدن از روحیات و خلق و خوی هم حرف بزنن یه مدت ...

آره ولی پیش ما این خبرا نیست اول خواستگاری میرن 

سنی نداره اجازه بدید خودش بخواد خودش عاشق شه خودش انتخاب کنه تا بهتر بتونن بسازن و بمونن و حالش این ...

ما کاریش نداریم بهش زمان میدیم ولی اون انگار میخواد زود ازدواج کنه انگار 

آره ولی پیش ما این خبرا نیست اول خواستگاری میرن 

خوب اشتباست 

..حداقل بهش بگین سریع قضیه رو پیش خودش جدی نبینه ...

بعدشم حواستون باشه پسرایی با روحیه برادر شما گیر دخترای سلیطه میفتن متاسفانه....از لحاظ رفتاری منظورمه...عجله نکنین

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
خوب اشتباست  ..حداقل بهش بگین سریع قضیه رو پیش خودش جدی نبینه ... بعدشم حواستون باشه پسرایی ب ...

همینطوره متاسفانه خیلی دلم آشوبه انگار هنوز عاقل نشده تا یکی بهش میگه من دوست دارم تموم باورشون داره