❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مدام عوص میکنم روزی سه چهار بار بعد مدامم لباس زیرم مرطوبه بخاطر روماتیسمم که عرق میکنم نمیدارم اونجور بمونه عوص میکنم عفونت ها من اخه قارچین مثلا با سرکه میشورم بدتر میشم اما جوش شیرین بهترم میکنه
نه داخل رو با ژل نميشه برا بيرونش ي ژل سبك بگير ك هر روز ميخاي بزني اذيت نشي سوزش نداشته باشه محلو ...
من یک روز درمیون میشورم مثلا ولی قسمت مقعد و که هر بار شماره ۲ میشه فقط همونجارو با شیر ها دستشوییی همزمان مایع دستشویی میزنم میشورم که همه جا تمیز باشه ولی جلو رو مایع نمیزنم میخواستم بجا مایع دستشویی از جوش شیرین برا شستن جلو استفاده کنم اخه مدام اونجا مرطوبه پوستم خیسه اصلا نم داره ترشحات ندارم کل بدنم اینجوره بخاطر اون فک میکنم باید با جوش شیرین هر روز بشورم