2777
2789
عنوان

ازدواج تو گرونی😑😐

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 27 پست
آره 😂خب خودشم میخواد بخره میگه تا نخرم عروسی نمیکنم اما از کجاشو نمیدونه

نمیدونه چون نمیتونه بخره 😕

میتونین به محض ازدواج یه پنج قلو باردار بشی شااااید خونه بهتون دادن🤣🤣

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
خب نخرید اجاره کنید 😐😐😐 والا یه عده خیییییلی انتظارات بالایی دارن... یکم آسون بگیری خودتون آرامش ...

پس چرا دخترای فامیلمون آسون نگرفتن بازم آرامش دارن 😐

رئالیسم هستم👁️طراح چهره✍🏻تکنیک سیاه قلم▪️سبک رئال▪️با دوسال سابقه کار حرفه ای🥰شیوه کار=ارسال مرحله به مرحله طراحی جهت اطمینان خاطر شما 🤍سفارش پذیرفته میشود📩با کمترین قیمت🔮#بهترین کادو برای عزیزانتان ❤️وَ هنـر در روح انسانـ قدم می‌گذارد ✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونه چون نمیتونه بخره 😕 میتونین به محض ازدواج یه پنج قلو باردار بشی شااااید خونه بهتون دادن🤣🤣

🤣👏🏻

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
اولا که شرایط سخته چون اکثریت جامعه به خط فقر رسیده باید چند وقتی رو خونه کرایه کنه و مستاجر باشه&n ...

درسته...چجوری میشه وام درشت گرفت در حد ۳۰۰ میلیون باید حتما تو حسابش پول زیاد باشه؟؟؟

رئالیسم هستم👁️طراح چهره✍🏻تکنیک سیاه قلم▪️سبک رئال▪️با دوسال سابقه کار حرفه ای🥰شیوه کار=ارسال مرحله به مرحله طراحی جهت اطمینان خاطر شما 🤍سفارش پذیرفته میشود📩با کمترین قیمت🔮#بهترین کادو برای عزیزانتان ❤️وَ هنـر در روح انسانـ قدم می‌گذارد ✨
من تازه ازدواج کردم و شوهرم ی خونه حدود ۳ تومن خرید ولی خب حقوقش بالاتر از اینی بود ک شما گفتی ولی ...

بسلامتی 🙂میتونم بپرسم حقوقش چقدره شغلش چیه ؟ 

خب قطعا از قبل هم سرمایه داشته که تونسته ۳ تومن بده خونه 

نمیدونه چون نمیتونه بخره 😕 میتونین به محض ازدواج یه پنج قلو باردار بشی شااااید خونه بهتون دادن🤣🤣

عمرا😂خب نمیتونه که نیست بقیه چجوری میخرن

درسته...چجوری میشه وام درشت گرفت در حد ۳۰۰ میلیون باید حتما تو حسابش پول زیاد باشه؟؟؟

خیلی دقیق اطلاع ندارم 

ولی بله یکی از شرایط اینه که یه مبلغ پولیو داشته باشه به ازای همون مبلع وام میدن یا اینکه در ازای طلا وام میدن 

اگه قصدتون واسه خرید حتمیه که باید یه وام بگیرید و اینکه قید ماشینو طلا و ... رو بزنی تا بتونی یه خونه بگیری 

بعد از خونه هم کم کم با پس انداز و ...ماشینو طلاهاتو برگردونی

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
خیلی دقیق اطلاع ندارم  ولی بله یکی از شرایط اینه که یه مبلغ پولیو داشته باشه به ازای همون مبلع ...

آره قصدمون جدیه واقعا ارزش داره طلا می‌خوام چیکار 😅

ولی خب واسه وام باید پول داشته باشه تو حساب خب اگر کسی پول داشته باشه وام نمیگیره که !!!!

مرسی ایشالا قسمت شما🩶🌹 پارسال دم عید شبی بالای ۱۰😕 الان ولی کمتر ی خونه داشت اونو فروخت پول هم ...

آها شغلشون آزاده 

میتونی درخواست خرید وام بدید به کمیته ،بهزیستی...   نه اینکه خودتون تحت پوشش باشید (اون نه) ...

عه چه جالب مرسی واقعا 😍

عمرا😂خب نمیتونه که نیست بقیه چجوری میخرن

بقیه تو چند سااال پ و با کلی قرض و وام میخرن نه یکساله

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
بقیه تو چند سااال پ و با کلی قرض و وام میخرن نه یکساله

قبل عروسی میخرن