2777
2789
عنوان

دختر نه ماهم چرا اینجوریه؟! گریههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 90 پست
عزیزم اصلا نگران نباش بعضی بچه ها نسبت ب بچه های دیگه دیرتر کاراشون انجام میدن نباید با اون قلش مقایسش کنی اصلا اصلا نگران نباش فقط واسه این ک خیالت راحت بشه ببرش دوتر .منتظر خبر خوبت تو تاپیکت هستیم عزیزم
میشه یه صلوات واسه حل مشکلم بفرستید؟ممنونتون میشم
اگه ارتباط چشمی داره یا می خنده واکنش نشان بده اوتیسم نیست اوتیسم از سه سالگی قابل شناسایی ممکنه تنبل باشه اگه پیگر متخصص مغز اعصاب باشی بهتره
حالت تهوع دارم.این حالت تهوع با قرص و هوای آزاد درست نمیشه علاجش..............فقط بالا آوردن فحش هایی که به دیگران بدهکارم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما میبرمش متخصص مغز و اعصاب حتتما هر جور شده و نشده همین روزا نوبت میگیرم
گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
انشالله که خوبه با کاردرمانی خوب میشه غصه نخور
حالت تهوع دارم.این حالت تهوع با قرص و هوای آزاد درست نمیشه علاجش..............فقط بالا آوردن فحش هایی که به دیگران بدهکارم.......
هلیپا میخنده نگاه میکنه بازی میکنه قان و قون میکنه گولزنشو خودش از دهنش در میاره و دوباره میزاره تو دهنش ولی خب زیاد این کارا رو نمیکنه مثلا باید اسباب بازی دستش بدی تا بازی کنه اگه ندی اصصلا تلاشی واسه گرفتن اسباب بازی ها نمیکنه
گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
مثلا خودش رو سینه نمیافته ولی اگه خودم بذارمش و دست بذلرم پشت پاش خودشو میکشه جلو
با چیزایی که تعریف کردی به نظر منم دخترت فقط تنبلی میکنه. با خودش میگه مامانم که حواسش هست هر چی لازم باشه خودش بهم میده، من چرا خودمو خسته کنم. ولی خب دکتر هم ببرش.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
قربونش برم الهی... ایشالله که دکتر هم بگه فقط تنبله و مشکل دیگه ای نیست