نمیتونه بشینه اگه تکیه ش بدم به چیزی میتونه بشینه
خیلی دیر گردن گرفت
کلا زیاد واکنش نشون نمیده به اطرافش
گوشاش و چشماش مشکلی نداره
رو سینه نمیافته و فقط بعضی وقتا میافته به پهلو
اسباب بازی که دستش میدم میگیرش و باهاش بازی میکنه ولی اگه از دستش افتاد نمیتونه بلندش کنه و تلاشی هم واسه بلند کردنش نمیکنه در صورتی که اون یکی قلش خییلی شیطونه و تمام این کار هارو به خوبی انجام میده
امروز بردمش دکتر بهم گفت باید متخصص مغز و اعصاب اطفال ببریش
خیلی نگرانشم...
دخترم چه مشکلی داره:-(
گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
سلام بچه ها امروز فاطمه رو بردبم فوق تخصص مغز و اعصاب دکتر مومن اصلا اجازه ندادن برم داخل منشی معرفی نامه ای که دکتر متخصص اطفال شهرمون داده بود رو برد پیش آقای دکتر و یه سری سی تی اسکن و ام آر ای واسه فاطمه جونم نوشت گفتن باید برم بیمارستان یه شب بستریش کنم تا این سی تی اسکن و ام ار ای و بقیه چیزا رو ازش بگیرن و دکتر هم میاد همونجا میبینش
گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
توکل بر خدا دوستای گلم ممنونم از پیگیریتون ایشالله خدا به خودتون و خانواده هاتون سلامتی بده هیچ چیزی بهتر از سلامتی نیست برای فاطمه ی منم دعا کنین... انشاالله که با خبرای خوب میام
ان شاءالله که چیزی نیست و با دل خوش و خبرهای خوب میای
مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢