2777
2789
عنوان

دختر نه ماهم چرا اینجوریه؟! گریههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 90 پست
سلام یاسمن جان نوبت گرفتم واسه امروز بعدازظهر انشاالله تا شب خبرشو بهتون میدم
گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچه ها امروز فاطمه رو بردبم فوق تخصص مغز و اعصاب دکتر مومن اصلا اجازه ندادن برم داخل منشی معرفی نامه ای که دکتر متخصص اطفال شهرمون داده بود رو برد پیش آقای دکتر و یه سری سی تی اسکن و ام آر ای واسه فاطمه جونم نوشت گفتن باید برم بیمارستان یه شب بستریش کنم تا این سی تی اسکن و ام ار ای و بقیه چیزا رو ازش بگیرن و دکتر هم میاد همونجا میبینش
گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
خلاصه رفتیم بیمارستان گفتن تخت خالی نداریم شنبه و دوشنبه هر هفته تماس بگیر اگر تخت خالی داشتیم بهت میگیم که بیای واسه بستری
حالا باید منتظر بمونم ببینم کی تخت خالی گیر میاد دیگه بقیه ش با خداست
توکل بر خدا دوستای گلم ممنونم از پیگیریتون ایشالله خدا به خودتون و خانواده هاتون سلامتی بده هیچ چیزی بهتر از سلامتی نیست برای فاطمه ی منم دعا کنین... انشاالله که با خبرای خوب میام
سلام دوستای گلم زنگیدم تخت خالی نداشتن متاسفانه گفتم تا دوشنبه صبر کنم ولی داداشم گفت یه آشنا دارم تو اون بیمارستان فردا قراره باهاش حرف بزنه ببینه نمیتونه کاری واسمون انجام بده بهتون میگم...
ان شاءالله که چیزی نیست و با دل خوش و خبرهای خوب میای
مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢
امروز داداشم با اون آشنامون تماس گرفت فردا شیف داره بیمارستان گفته واستون نوبت میگیرم... دعا کنین زودتر نوبت گیرمون بیاد نگرانم