2777
2789
نمیتونه بشینه اگه تکیه ش بدم به چیزی میتونه بشینه خیلی دیر گردن گرفت کلا زیاد واکنش نشون نمیده به اطرافش گوشاش و چشماش مشکلی نداره رو سینه نمیافته و فقط بعضی وقتا میافته به پهلو اسباب بازی که دستش میدم میگیرش و باهاش بازی میکنه ولی اگه از دستش افتاد نمیتونه بلندش کنه و تلاشی هم واسه بلند کردنش نمیکنه در صورتی که اون یکی قلش خییلی شیطونه و تمام این کار هارو به خوبی انجام میده امروز بردمش دکتر بهم گفت باید متخصص مغز و اعصاب اطفال ببریش خیلی نگرانشم... دخترم چه مشکلی داره:-(
گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها کوچک ترین مشکلی که به ذهنتون میرسه چیه؟! میخوام اگه خدایی نکرده واقعا مشکلی بود کمی اطلاعات داشته باشم
گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
عریزم من دو موود این جوری سراغ دارم هر دوشون بعد از مراجعه به پزشک مترجه شدن تنبلی چشم دارن که به علت زایمان زودرس بوده بعد از عینک گذاشتن خوب شدن اتفاقا یکی از موردهام دوقلو بودن مثل شما نگران نباشید حل میشه
حالا هر چقدر زنگ میزنم به مطبی که شمارشو بهم داده جواب نمیده شهرستانم و دکتره هم اهوازه دکتر عزیزی
خودش چیزی رو بلند نمیکنه ولی اگه دستش بدم میگیرش و هی تکونش میده و باش بازی میکنه
بچه ها نکنه خدایی نکرده زبونم لال بچم اوتیسم داره اصلا اوتیسم چیه من از اسمش هم میترسم