2777
2789

امروز از ظهر دخترم خیلی شدیدتکون میخوره؛ نمیدونم چرا اینجوری میکنه لگدای شدید ودردناک میزنه؛اخرین بارهفته ۲۸ رفتم سونو همه چی هم نرمال بود؛اصلا استراحت نداشته امروز زدم تونت خوندم چیزای بدی نوشته دارم دق میکنم چیکار کنم ای خدا؟دکترمم نیس تا بعدسیزده فردا برم سونو دیره؟کسی تجربه ای داره چیکارکنم؟

اسی فردا حتما حتما برو سونو .حتی اگه تونستی الان برو بیمارستان

پشت گوش نندازیا 

این جا یکی یه همچین تاپیکی رو زد بهس گفتیم برو سونو یه سری گفتن عادیه نرو اونم نرفت بعدش پشیمون شد که دیگه سودی براش نداشت و عداب وجدان تا اخرعمر براش میمونه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نت همیشه زیاده روی میکنه استرس نداشته باش که از همه چیز برات بدتره بچه بزرگ شده و تکوناش یکم دردآورن و ممکنه یهویی دردت بیاد ولی اگه خیلی ناجور دردت میاد و بچه جز تکون خوردن خودشو جمع میکنه و با هربار جمع شدنش دردت میاد شاید انقباضه برو بیمارستان 

صلوات برا سلامتی همه
وای نگو من تافردا دق میکنم😭😭😭😭

همین الان پاشو برو بیمارستان 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

نت همیشه زیاده روی میکنه استرس نداشته باش که از همه چیز برات بدتره بچه بزرگ شده و تکوناش یکم دردآورن ...

ن خودشوسفت نمیکنه فقط اروموقرار نداره اصلا همش داره میزنه خیلی میترسم خیلی

ن خودشوسفت نمیکنه فقط اروموقرار نداره اصلا همش داره میزنه خیلی میترسم خیلی

پاشو اسی شوهرتو خبر کن برین بیمارستان 

به خدا اون کاربر میگفت بچم اروم قرار نداره بهش گفتن عادیه اینم گرفت خوابید ظهر رفت بیمارستان بچش مرده بود 

به خدا هنوز تاپیکش یادمه نوشته بود بچمو من کشتم دیشب داشته تو شکمم جون میداده نفهمیدم توجه نکردم

انقدشبا رفتم بیمارستانو چیزی نبوده خجالت میکشم الان بازشوهرموبیدارکنم

دیگه خودت میدونی