2777
2789

سلام دوستان دو سه ماه پیش پدرشوهرم خونمون بود سر یه موضوعی خیلی الکی قاطی کرد از خونم پاشد رفت و گفت دیگه ام نیایید خونم خیلی بی احترامی کرد و منم دیگه به هیچ عنوان نمیرم حالا خواهر شوهرم خودش رو گرفته و حتی  برای عید از شهرستان اومده با اینکه همسرم  مریض بود و داغون یه زنگ به من نمیزد احوال داداش خودش بگیره فقط یه پیام فرستاد واسش ، اخه پدرش بی احترامی کرده به من گفته نیا منم خودم کوچیک نمیکنم که برم ولی اخه چه ارتباطی به این خواهرش داره من که بی احترامی به پدرش یا خودش نکرده ام . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این دعوا ها خیلی پیش میاد تو فامیلای ما هم هست به صورت کلی بگم آخرش ختم به اشتی میشه فقط این وسطا سعی کنید دل همو نشکونید و هم دیگه رو خراب نکنید   حضرت رسول میفرمایند صله رحم سبب افزایش عمر میشه

منم بودم همین رفتار خواهر شوهرتو میکردم چرا دروغ بگم. مادر پدر عزیزن. حتی تقصیر کارم باشن کسی بگه ...

عزیزم من اون شب حرفی نزدم تو جمع بود از جمع ناراحت شد ولی خونه ما بود و به منم گفت دیگه نمیام خونت و نیایید خونم 

نمیشه قضاوت کرد شاید پدرش از شما چیزی گفته علت اینکه بلند شد رفت و گفت خونم نیاید چی بوده 

بحث ازدواجش بود چون نظری که داشت منطقی نبود جبهه گرفت اول بعدم اینجور کرد 

عزیزم من اون شب حرفی نزدم تو جمع بود از جمع ناراحت شد ولی خونه ما بود و به منم گفت دیگه نمیام خونت و ...

من شخصا پدر مادر شوهرمو مثل پدر مادر خودم میدونم دیدی مادر پدر خودمون هرکاریم کنن به دل نمیگیریم. سعی کن همین حس رو داشته باشی کمتر اذیت میشی.