2777
2789
عنوان

اصلا هفته اول بارداری علائمی داره

49 بازدید | 10 پست

بچه ها من  روز ۱۳ آمپول آزاد سازی تخمک زدم چهار روز بعدش بی بی چک زدم که مثبت بوده با اینکه می‌دونم تا قبل چهارده روز مثبت کاذب هست اما طاقت نمیارم ۵ ساله اقدامم اولین باره از این آمپول زدم دوتا فولی ۱۹,۲۲ داشتم 

خاستم بدونم هفته اول بارداری اصلاعلائمی داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فولیکولاتون سایز چند بودن که آمپول آزاد سازی زدین؟ امروز روز چندم پریودیتون هست؟

من ماه پیش کلوموفین و سینال اف استفاده کردم ۱۲ آزادسازی ولی ۲۲ که پریود شدم پریودم لخته ای و خیلییی تیره بود ، دو پریود رفتم دکتر گفتم پریودمو گف سونو کنم هنوز گفتش تخمکات آزاد نشدن این ماه بهم هیچ دارویی نداد فقط مکملا که هر بار میده رو گف استفاده کن و ۱۴ پریود آزمایش استرادیول بده جوابش پریود شدی سه پریود بیار باردارم شدی بیا بهم گف ۱۲ تا ۱۶ پریودت طبق معمول رابطه داشته باش الان عکس سومون میذارم 

اعلام داره اما چون شبیه پریودی هست معلوم نمیشه من خودم  حالت تهوع و خستگی داشتم اما متوجه نشدم از اونه تا بیبی چک نزدم

بیبی چک زدم دیدم بله باردارم بعد توجه کردم دیدم اره یه چیزای بود

من ماه پیش کلوموفین و سینال اف استفاده کردم ۱۲ آزادسازی ولی ۲۲ که پریود شدم پریودم لخته ای و خیلییی ...

منم ۴ تا آمپول هااش ام جی زدم برا سایز فولیکولام 

بعد امپولا نرفتی سونو بدی سایز فولیکولات چند بوده؟ که آزاد نشدن 

اعلام داره اما چون شبیه پریودی هست معلوم نمیشه من خودم حالت تهوع و خستگی داشتم اما متوجه نشدم از او ...

یعنی از همون هفته اول علائم داره؟ ای خدا پس من چرا علائمی ندارم  خدا کنه تخمکام آزاد شده باشن