2777
2789
عنوان

نامزدم😳فک میکنم منو میپیچونه

217 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها نامزدم (د...پسرم) ۳ماهه سربازه و ازشهرمون دوره الان برگشته ۵م اومد چن روزه اینجا بارونه و نشدبیا دیدنم امروز گف اماده شو شدم یهو رف تا ۳ جواب نداد اخرش اومد گف رفتم دکتر منم ناردحت شدم قسم خورد ک دکتر بودم فردا صب میام الان بهم میگه بنظرت بخاطر رانندگی راه گِلیه یا خشکه این یعنی اینکع دلش نیست بیاد درسته؟

بنظرم

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو راه گلیه نیا😒

در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍
زنگش زدم جواب نداد دوساعت بعدش پیام داد

ولش کن بابا .. مث خودش رفتار کن نامزد من ۹ صبح تو راه تصادف کرد اگزوز و کلا پشت ماشین ب چوخ رفت .. اما رفت تعمیرگاه بعد ۴ ساعت اومد با این ک تصادف کرده بود دیگ چ برسه برف و بارون بیاد .. ب نظرم اگ بخادت سنگم بباره میاد گلم❤