2777
2789

اقا منو شوهرم هر دو درخانواده ای مذهبی چشم به جهان گشودیم 🤐😂 

یک ماهی بود نامزد بودیم من کارورزی میرفتم یک اداره ای ساعت ۲ظهر نامزدم میومد دنبالم با ماشین باباش  

بگو خب 😐😂😂 

هیچی دیگه روز اول که اومد دنبالم مامانم میگفت نکه بری بشینی ور دست پسره 🤐 صندلی عقب بری 

منم ساده چشم و گوش بسته  😂 گفتم باشههه 

اقا ایشون اومد دنبالم در جلوی ماشین رو باز گذاشت 

منم گرخیدم گفتم یا خدااا منظورش چیه ایا🤐😂 رفتم صندلی عقب نشستم .

نامزدم استارت زد و راه افتاد گفت چرا جلو نیومدی (منم تو دلم میگفتم اگه بگه بیا جلو از فردا برم کنارش بشینم 😂😂) 

گفتم همینجا راحته مرسی دیگه هیچییی انقد خوشحال شد گفت افرین همین انتظار رو ازت داشتم 😐🤐🤐 

و برای بار چندم تو پرم خورد . 

😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقد بودی رفتی عقب نشستی؟😐

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

برام عجیبه همچین انتظاری ازت داشت👀

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 

😐😂😂😂😂خیلی خوب بودین

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

اقا اینم بگم شوهرم خیلیییی خجالتی بود خیلییی اصلا نمیتونست اوایل باهام حرف بزنه .

ولی من خیلیی پر رو بودم همیشه میومدم باهاش صمیمی شم همینطوری ضایعم میکرد😂 

حتی توعقد تو خیابون دستمو نمیگرفت میگفت زشته .

الان ولی کلا عوض شده تو خیابون بخوام از جوب رد شم مورد داشتیم بغلم کرده اینور گذاشته 😂😂😂