2777
2789
عنوان

بیاید یه خاطره ی سم از دوران نامزدیمون تعریف کنم 🤐😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 692965 بازدید | 1862 پست
اقا اینم بگم شوهرم خیلیییی خجالتی بود خیلییی اصلا نمیتونست اوایل باهام حرف بزنه . ولی من خیلیی پر ر ...

این حرفه ای بوده خواسته خودشو چشم و گوش بسته نشون بده😂 وگرنه آدم چطور انقد میتونه تغییر کنه

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی نامزدت ازت انتظار داشت کنارش نشینی

این حجم از اعتماد و انحراف بعیده 

انگار دوست دخترشو امتحان کرده بابا طرفو گرفتی دیگه 🤣🤣

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
پس چرا من همون سفره عقد بوسش کردم 🥴🥴🥴🥴🥴 خودمم اول بوسش کردم 🙄🙄🙄🙄😩😩😩😩

کارت درسته😎❤️‍🔥

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 

من خودم سم بودم فک کن شوهرم مذهبی موهاش. ی.  وری میزدمجبورش کردم تو جشن عقدمون موهاشو فشن کنه خیلی خنده دار شده بود البته الان دیگه مذهبی نیست

خودمم انقد خودمو میگرفتم انقد ریس جمهور منو گرفته 

ابروهام پیوندی بود پیوندشو برنمی داشتم هرکسم میگفت بردار خونش حلال بود 

اقا اینم بگم شوهرم خیلیییی خجالتی بود خیلییی اصلا نمیتونست اوایل باهام حرف بزنه . ولی من خیلیی پر ر ...

🤣🤣🤣🤣😂😂😂 برادر  دل ب کار داد 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست