2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست بیاین بگین چکار کنم

129 بازدید | 15 پست

واسه اولین بار عاشق شدم بهش گفتم ولی گفت من کسی تو زندگیمه دارم میمیرم چن روزه کارم شده گریه من جرات کردم بهش بگم ولی اون قهوه این کرد همش احساس میکنم خودمو کوچیک کردم17 سال ازم بزرگتره بهم گفت فکرتو درگیر نکن خاطر خواه من نباش ان شاء الله یکی هم سن و سال خودت پیدا شه ک بتونه کنارت باشه درکت کنه آخه  من از هم سن و سالای خودم حالم بهم میخوره من و جدی نگرفت نمیدونست چه ضربه ای بهم زدمیتونست بگه من از تو خیلی بزرگترم دست از سرم بردار اگه برگشت چی بهش به فرصت دیگ بدم؟

من همه چیو پذیرفته بودم

بزرگتر بودنش روتنها بودنش روخارج از کشور بودنش رودوری و هرچی ولی اون مثلا خواست کمکم کنه گند زد تو زندگی مدارم آتیش می گیرم از حرفایی که بهم زد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۵ سالشه خیلی از هم دورید

الان شاید ناراحت باشی ولی چند سال دیگه ممنونش میشی 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

18

تو این سن هورمونی بیشتر تصمیم میگیرن تا خود آدم....بیخیال ببین ی چیز میگم برا همیشه داشته باشش 

همه چی تو زندگی موقیت اجتماعی و پول توی جیبته

پس برو دنبال موفقیت و هدفت بعد دیگ لازم نیس تو بری دنبالش خودشون با پا نه بال درمیارن میان سمتت 

اونوخ تو انتحاب نمیکنی اونا انتخابت میکنن