2777
2789
عنوان

شب ادراری بچها

3936 بازدید | 45 پست

خانما پسرم ی ماه دیگه سه سالش میشه.این چند ماه از پوشک گرفتم پی پی رو میگع ولی جیش رو اوایل خوب گفت بعد مدتی دیگه خیلی کم میگه خودشو خیس میکنه حوصلشو نداره ببرم جیش بکنه بازیگوشه.

و اسنکه شبا هم خورشو خیس میکنه.

سوالم اینه شبا بیدارش کنم یا فعلا پوشک باشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرمو چند روزه گرفتم قصری گرفتم رو اون میشینه راحت ‌.دسشویی رفتن تند تند براش سخته

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
منم پسرمو چند روزه گرفتم قصری گرفتم رو اون میشینه راحت ‌.دسشویی رفتن تند تند براش سخته

من بالاخره با روزش کنار میام.ولی شبش رو واقعا عصبی شدم.بچتون چند سالشه.

با اینوه شبا بیدار میشم ببرم دوبار.بازم میبینم زودتر از خودشو خیس کرده.چیکار کنم.دکتر ببرم.پوشک کنم. ...

دکتر که اصلااااا لازم نیست.قبل خواب نوشیدنی کم بده.دسشویی ببر بعد هم هر دوساعت بیدارش کن ببر.مشکلی نداره ببریش دکتر.بچه ها تا 5 سالگی اکثرااااا شب ادراری دارن

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
من بالاخره با روزش کنار میام.ولی شبش رو واقعا عصبی شدم.بچتون چند سالشه.

سه سال و نیم گلم.ولی شبا پوشکش میکنم.چون گفتم که سه روزه از پوشک گرفتمش

دکتر که اصلااااا لازم نیست.قبل خواب نوشیدنی کم بده.دسشویی ببر بعد هم هر دوساعت بیدارش کن ببر.مشکلی ن ...

هر دوسافت زیاد نیست.اخه بچهای فامیل یا نمیبرن یا نهایت یبار.هر دوساعت بچه کلافه میشه.

هر دوسافت زیاد نیست.اخه بچهای فامیل یا نمیبرن یا نهایت یبار.هر دوساعت بچه کلافه میشه.

والا دروغ‌چرا تجربه شبو نداشتم یه نفر با تجربه اینجوری تعریف میکرد