2777
2789
عنوان

ضخامت دور گردن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3469 بازدید | 30 پست
وای خداروشکرررررررر این بهترین خبری بود که امروز شنیدم 😍😍😍😍😍😍😍بهت گفتم نگران نباش عزیزم

اره سه هفته خودمو کشتم بسکه گریه کردم

امروز نمیدونستم خوشحال باشم یا شوکه بشم

اره سه هفته خودمو کشتم بسکه گریه کردمامروز نمیدونستم خوشحال باشم یا شوکه بشم

میفهمم حالت رو منم لحظه به لحظه شو تجربه کردم ولی عزیزم به عنوان مادری که تجربه داره تمام حالات روحیت در اینده روی بچت تاثیر میذاره اگه میخوای یه نوزاد نااروم، کولیکی،... روی دستت نمونه فقط توی بارداریت ارامشت رو حفظ کن ارامش حتی از تغذیه مهم تر خیالت راحت دخملت سلامت میاد بغلت فقط تا میتونی به خودت ارامش تزریق کن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم حالت رو منم لحظه به لحظه شو تجربه کردم ولی عزیزم به عنوان مادری که تجربه داره تمام حالات روحی ...

واقعا اقد حالم بده

الهی مادرشوهرم بمیره ک راحت شم ی عمر از دستش

دارم دق میکنم خابم نمیبره

دلم میخاد برم از اینجا

بعدم من ب این زودی بچه نمیخاستم چرا گول خوردم من احمق

واقعا اقد حالم بدهالهی مادرشوهرم بمیره ک راحت شم ی عمر از دستشدارم دق میکنم خابم نمیبرهدلم میخاد برم ...

عزیزم فقط به فکر سلامت خودت و بچت باش هیچی مهم تر از این نیست 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم فقط به فکر سلامت خودت و بچت باش هیچی مهم تر از این نیست

نمیدونم چیکار کنم خابم نمیبره هرکاری میکنم تا چشمام میبندم میان جلو چشمم

انقدری ک منو ازار دادن حالا هم ب خودش افتخاررمیکنه ک خودش پسر دارع من ندارم مادرشوهر عفریتم

من احمق بگو چرا روی سونو ان تی حساب کردی ک گفت احتمال پسر

نمیدونم چیکار کنم خابم نمیبره هرکاری میکنم تا چشمام میبندم میان جلو چشممانقدری ک منو ازار دادن حالا ...

عزیزم برای اونا مهمه برای تو که نباید اون بچه دختر و پسر بودنش مهم باشه از همین الان جنین میفهمه که مادرش چه حسی داره بزار دنیا بیاد میفهمی دختر نداشته باشی یعنی از زندگی هیچی نفهمیدی براش اسم انتخاب کن باهاش حرف بزن قربون صدقش برو بیخیال بقیه 

حرف من اینه چرا ب کوچکترین خاستم نرسم مگه من چمهمنکه تمام زندگیم شده راضی کردن بقبه

عزیزم باور کن میلیون ها زن هستن که دختر دارن و هیچوقت صاحب پسر نشدن ولی چیزی از بقیه کم ندارن از همین الان بچتو چون دختر پیش خودت و بقیه بی ارزش و توسری خور نکن تو از الان یه مادری وظیفت فقط راضی کردن خودت و دخترته نه بقیه.... بقیه پسر میخوان خودشون برن بزان 

عزیزم برای اونا مهمه برای تو که نباید اون بچه دختر و پسر بودنش مهم باشه از همین الان جنین میفهمه که ...

دارم سعی میکنم شاید چند روز بگذره درست شم

اون اتفاقا خوشحال میشه ک دحتره چون بهم گفت جدا بشین ازهم و بچه نیارین

هرچی ما میگیم ما باهم خوشیم و مشکل نداریم میگه ن ما بهتر میدونیم ما خیر شما رو میخایم

حالا میگه دیدی زنش مثل خاهراش دختر زا هس

عزیزم باور کن میلیون ها زن هستن که دختر دارن و هیچوقت صاحب پسر نشدن ولی چیزی از بقیه کم ندارن از همی ...

ن دحتر شد هیچوقت نمیزارم کسی باهاش بدرفتار کنه یا کسی اذیتش کنه ک بخدا بهترین ها براش میخرم

میدونی یکم خورد تو ذوقم

چون فک میکردم پسره اما دختر شد

دارم سعی میکنم شاید چند روز بگذره درست شماون اتفاقا خوشحال میشه ک دحتره چون بهم گفت جدا بشین ازهم و ...

عزیزم به خودت زمان بده بهش فکر نکن الان پابه پای تو دخترتم داره عذاب میکشه به خودت افتخار کن که قرار یه دختر به دنیا بیاری 

و شدیدا بهت توصیه میکنم از مادرشوهرت فاصله بگیری و کلا قطع ارتباط کنی وگرنه تا روز زایمانت همین اش

و همین کاسه

ن دحتر شد هیچوقت نمیزارم کسی باهاش بدرفتار کنه یا کسی اذیتش کنه ک بخدا بهترین ها براش میخرممیدونی یک ...

بهت حق میدم عزیزم اولش با یه پسر کاکلی ارتباط، برقرار کردی ولی حالا صاحب یه دختر نازشدی بزار به دنیا بیاد اونوقت میفهمی دختر داشتن یعنی چی 

عزیزم به خودت زمان بده بهش فکر نکن الان پابه پای تو دخترتم داره عذاب میکشه به خودت افتخار کن که قرار ...

کلا باهاش قهرم 

شوهرم باهاش در ارتباطه اما همین عید اومد همه حرفی بهم زد ث رفت

البته ب شوهرم گفتم نمیخام بفهمه ک باردارم وبچم چیه اگه ی درصد میخاستم اشتی کنم همونم دیگه نمیخام

کاش بمیرم راحت شم زندگیم پر از عذابه کلا 

برا دلم دعا کن توروخدا

کلا باهاش قهرم شوهرم باهاش در ارتباطه اما همین عید اومد همه حرفی بهم زد ث رفتالبته ب شوهرم گفتم نمیخ ...

عزیزم برای ارامشت و سلامتی بچت  حتما دعا میکنم ♥🩵🩵🩵

عزیزم برای ارامشت و سلامتی بچت حتما دعا میکنم ♥🩵🩵🩵

ممنونم 

چقد شما مهربونی با اینکه منو نمیشناختی چقد بهم ارامش دادی

از خدا میخام ک بهترین ها رو بهت هدیه بده ک بهم ارامش دادی