اره سه هفته خودمو کشتم بسکه گریه کردمامروز نمیدونستم خوشحال باشم یا شوکه بشم
میفهمم حالت رو منم لحظه به لحظه شو تجربه کردم ولی عزیزم به عنوان مادری که تجربه داره تمام حالات روحیت در اینده روی بچت تاثیر میذاره اگه میخوای یه نوزاد نااروم، کولیکی،... روی دستت نمونه فقط توی بارداریت ارامشت رو حفظ کن ارامش حتی از تغذیه مهم تر خیالت راحت دخملت سلامت میاد بغلت فقط تا میتونی به خودت ارامش تزریق کن
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم چیکار کنم خابم نمیبره هرکاری میکنم تا چشمام میبندم میان جلو چشممانقدری ک منو ازار دادن حالا ...
عزیزم برای اونا مهمه برای تو که نباید اون بچه دختر و پسر بودنش مهم باشه از همین الان جنین میفهمه که مادرش چه حسی داره بزار دنیا بیاد میفهمی دختر نداشته باشی یعنی از زندگی هیچی نفهمیدی براش اسم انتخاب کن باهاش حرف بزن قربون صدقش برو بیخیال بقیه
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
حرف من اینه چرا ب کوچکترین خاستم نرسم مگه من چمهمنکه تمام زندگیم شده راضی کردن بقبه
عزیزم باور کن میلیون ها زن هستن که دختر دارن و هیچوقت صاحب پسر نشدن ولی چیزی از بقیه کم ندارن از همین الان بچتو چون دختر پیش خودت و بقیه بی ارزش و توسری خور نکن تو از الان یه مادری وظیفت فقط راضی کردن خودت و دخترته نه بقیه.... بقیه پسر میخوان خودشون برن بزان