2777
2789

تو رو خدا خیلی واجبه با چه اپی رم قالب بندی شده رو ریکاوری کنم التماس میکنم راه تجربه شده بگین هر کاری کردم فقط گوشیم ریکاوری میشه ، کارت sd نمیشه واستون این الکرسی و صلوات میفرستم هر کی مشکلمو حل کنه

برای مریض ما دعا کنین تو کما هست ۱۹سالشه دعا کنین سلامتیش برگرده لطفا دعا کنین فاطمه زهرا بره بالا سرش

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه دقیقا بگید چه مشکلی پیش اومده من متوجه نشدم

کارت است دی همون رم نفهمیدم قالب بندی شد الان هرچی آپ ریکاوری دانلود کردم که حافظه و شغشعکس هاشم برگردن نمیشه خود گوشی عکس‌اش برمیگرده ها اما  حافظه رم بر نمیشگرده چه اپ ی نصب کنم

کارت است دی همون رم نفهمیدم قالب بندی شد الان هرچی آپ ریکاوری دانلود کردم که حافظه و شغشعکس هاشم برگ ...

به بین من یبار همین اتفاق برام افتاده احتمالا رمت سوخته باشه تو گوشی فایل های شخصی میزنه کارت حافظه موجود نیست؟

نمکــدون سایت هستــم  <طرفدار حـــقوق زنان>👊تعلــیق گر مردای مزاحــم و بد دهــن سایت 🙌😎
به بین من یبار همین اتفاق برام افتاده احتمالا رمت سوخته باشه تو گوشی فایل های شخصی میزنه کارت حافظه ...

نه رم باز میشه اما هیچی توش نیست خالیه با چه اپلیکیشنی عکسامو برگردونم اگه مشکلم حل نشه بد میبینم کمکم کنین