2777
2789

من رنگ کردمو موهامو یه کوچولو قرمزی داره خوشم نمیاد شرایطشم الان ندارم رنگ کنم باز اما گیاه رزماری رو میججوشونم وبرای رشد مو همیشه استفاده میکنم میخواستم ببینم این واقعیت داره یانه اگه داره که سعی کنم هرروز اسپری کنم به ریشه موهام که اون قسمتایی که قرمز میزنه یکم کدر تر بشه وقرمزیش تو چشم نزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم‌ رزماری ازکجا میاری منظورم اینکه تو بلوار جلو خونمون هست میتونم ازاونا استفاده کنم؟؟؟؟

اره اصلش هموناس یه گونی بردار تا میتونی بکن وگرنه یهو دیدی جمع کرذن شانس نداریم که ازما یهو کندن گل کاشتن

میشه بگی چطوری استفاده میکنی واسه رشد مو واینکه واقعا موثره؟

دوتا شاخه تازشو بنداز تو دوسه تا لیوان اب یه ده مین بجوشه رنگش زرد میشه بعد سردشد اسپری کن موهات نیاز به شست و شو نداره تا یکی دوروزم میتونی تو یخجال ابش رو نگه داری