2821
2789
عنوان

کوردای عزیز لطفاً بیاااین

94 بازدید | 13 پست

به یه شخص کورد ترجیحاً کردستانی نیاز دارم که چندتا جمله فارسی رو به کوردی واسم تایپ کنه و یه سری سوالا درمورد یه روستا توی کوردستان دارم بخاطر نوشتن داستانم.

کسی هست بتونه‌ کمکم کنه توی تلگرام من آیدی بدم؟؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گیانگم

😍🤍

عزیزم من نویسنده تازه کارم و با دوستم نیاز به کمک داریم

داستانی که ما مینویسیم درمورد زمان جنگ و حمله عراق به کوردستان و... بعضی از جاها نیاز داریم به جملات کوتاه کوردی بین داستان که تعداد جملاتم زیاد نیس و متاسفانه در مورد این گویش آگاهی نداریم و اگه لطف کنید قبول کنید چند جمله فارسی رو در حین نوشتن داستانمون برای ما به کوردی تایپ کنید خیلی لطف میکنید

و درمورد روستای دولاب شنیدم و تحقیق کردم که زمان جنگ خیلی آسیب دیدن مردمش 

اسم یکی دوتا روستای کنار روستای دولاب هم اگه میدونید بگید🙏🏻🙂

خب چ متنی رو ب کوردی تایپ کنم؟؟؟

ببخشید دیر جواب میدم🤭

عزیزم درحال حاضر داریم مقدمات داستان رو انجام میدم و به جملاتی که نیازه به کوردی نوشته بشه نرسیدیم

اگه میشه درخواست دوستیمو قبول کنید تا من به موقعش مزاحم شما بشم🙏🏻🥰

😍🤍 عزیزم من نویسنده تازه کارم و با دوستم نیاز به کمک داریم داستانی که ما مینویسیم درمورد زمان ...

خب راستش من روستای اطراف رو نمیشناسم ولی چند تا باغ اطراف دولاب و یه سد و یه دانشگله میشناسم

یه سوال عزیزم  اسم کتاب چیه؟

داستانی که ما مینویسیم وقتی انتشار بدیم به عنوان رمان منتشر میشه و اسمی که فعلا براش انتخاب کردیم(حس وجود تو) و ژانرش عاشقانه اجتماعی و یه جورایی سیاسیه

2825
2823
2791
2779
2792