2777
2789

سلام من قبل عید فهمیدم باردارم ازمایش دادم بتاش 128بود ب ماما نشون دادم گفت ممکن پوچ باشه یا زود رفتی بعدش دیگ لک بینی و بعدم خونریزی شروع شد و توجه نکردم چون کفته بود اگه پریود شدی دیگ دفع میشه.. ده روز گذشت خونریزی تموم نشد.. رفتم سونو.. حالا تو سنو کفته ساک ذفرمه.. جسم کیستیک داخل ادنکس راست.. و اینکه سونو واژینال انجام بدی تا احتمال بارداری خارج رحم رفع بشه... موندم بخدا میشه بگین اگه بارداری خارج رحم

بیاین  بگین میشه امید داشت ب بودن بچه یا ن 

بدون سونو هیچی معلوم نمیشه..فقط استرس نداشته باشه انشالا که خیره

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خب چرا ب دکتر نشون ندادی سونو‌رو

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

عزیزم اگه خارج رحم باشه که باید سقط کنی 

لطفا سرسری نگیر هر اقدام پزشکی لازم انجام بده 

با اینجا پرسیدن چیزی حل نمیشه 

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.
عزیزم خب چرا ب دکتر نشون ندادی سونو‌رو

سونورو ب ماما نشون دادم تحربش بالاست ولی یچی رو تو نت خودم خوندم شک کردم ب تجربش حالا گفتم سونو واژینال انجام بدم فردا هردورو ببرم پیش متخصص.. شانس من تعطیلات متخصصا هم نبودن 

عزیزم اگه خارج رحم باشه که باید سقط کنی  لطفا سرسری نگیر هر اقدام پزشکی لازم انجام بده  ...

ممنون گفتم بپرسم شاید ی امیدی بود چون اون دکتری ک من رفتم میگفت در صورت باید سقط کنی 😔

ممنون گفتم بپرسم شاید ی امیدی بود چون اون دکتری ک من رفتم میگفت در صورت باید سقط کنی 😔

جدای خونربزی و اینا مامات ادم بیسوادی بوده ب به متخصص زنان مراجعه کن چون من بار اول بتام ۱۰۵ بود همش بهم کفتن ۴۸ ساعت بعد دوباره تکرار کنم که ببینن عددش دو برابر شده یا نه مامای شما چطور با استناد ب یه عدد و یه ازمایش گفته ممکنه خارج از رحمی باشه  

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.
جدای خونربزی و اینا مامات ادم بیسوادی بوده ب به متخصص زنان مراجعه کن چون من بار اول بتام ۱۰۵ بود همش ...

نمیدونم کاش توجه نمیکردم بهش و میرفتم پیش متخصص خودم کوتاهی کردم 

من بتام بعد از 12 روز تاخیر 186 بود مشکلی هم نبود 

البته خونریزی نداشتم

خاهرشوهرمم بتا پایین بود خونریزی هم داشت اما الان خوبه نزدیک غربالگری اولشه

شماهم تا سونو ندی دقیق معلوم نمیشه بتا پایین دلیل نمیشه ک حامله نباشی

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤