2777
2789
عنوان

چرا این گلو درد لعنتی خوب میشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4435 بازدید | 47 پست
مایعات زیادب۶وروانبه عفونت داشته باشی ازیترومایسین خوب میکنه وقتی دکترگفته لوزه هات عفونی نیست نیازن ...

پس چرا انقد درد میکنه ته گلوم انگار یه تبخال بزرگه نگاش میکنم.چند تا هم ریز دور و ورش.

هیچی ندارم.همین گلو درد پدرمو دراورده.بدن درد داشتم فقط روز اول ک با ناپروکسن حل شد 

ولی این دردش ب سرمم میزنه سر درد میگیرم

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
راستی گلم‌ کیوی نخوردی؟

نه عزیزم

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرده منم قبل عید مریض بودم گلو درد داشتم دکتر نرفتم چون ازیترومایسین بهم نمیسازه بجاش اموکسی سیل ...

ممنونم عزیز دلم حتما انجام میدم

پس چرا انقد درد میکنه ته گلوم انگار یه تبخال بزرگه نگاش میکنم.چند تا هم ریز دور و ورش. هیچی ندارم.ه ...

ناپروکسن خوبه برای دردهایی هست که همراه باالتهاب من حس میکنم شمابه چیزی الرژی پیداکردی عفونت لوزه ها بادمیکنه وسریع آب ریزش بینی وچیزهای دیگه میادهمراهش ولی برای شما عفونت نیست ازیتروبده بعضی ازمریضی ها هم لرزبدن وتب میاره که اونم نداری

زندگی مثل برق وبادمیگذره باغمم میگذره باخوشی هم میگذره سعی کن باخوشی بگذره بخندبه روی دنیا،دنیابه روت بخنده 🤩🤩🤩🤩
دکترها هم بیسواد شدن  انشاالله زود خوب میشی

ممنونم عزیزم

روتارینم‌خیلی خوردم بی اثره.سرفه ندارم خیییییلی کم.وفقط درد درد درد

نئوتادین هم شبیه سیتریزین ولی خواب اور نیست ک واس حساسیت....باید تحمل کنی دورش تا ده رور هم میشه ..نرم نگهدار گلوت رو تا سرفه نکنی زخم بشه...من اصلا نمیتونستم اب دهن قورت بدم...بعد روتارین رو ی هو نده بالا ک باید ی لیوان رو تو ی روز هی جرعه جرعه کوچیک بخوری تر و گرم نگهداری گلو رو اون لعابش بمونه ته گلو ..ابلیمو عسل  اویشن هم بخور...سرم شستشو هم بکش تو سرنگ فشارش بده تو دماغت نفس بکش بره بالا حلقت شسته بشه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
ناپروکسن خوبه برای دردهایی هست که همراه باالتهاب من حس میکنم شمابه چیزی الرژی پیداکردی عفونت لوزه ها ...

نه ندارم ابریزش ولی صدام گرفته دماغم کیپه

برویه نصف دگزابزن البته اگه تازگی هانزدی

نه نزدم تازگیا.ولی دکتر رفتم یه دونه شکوند تو شربت دیفن گفت قرقره کن دور بریز

قرص لیکوفار مکیدنی و گیاهی هست از داروخونه بگیر هر ۸ساعت یکی ،من گلودردم زیاد بود ۶ ساعت یه بار استفاده کردم سریع خوب میشی

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
قرص لیکوفار مکیدنی و گیاهی هست از داروخونه بگیر هر ۸ساعت یکی ،من گلودردم زیاد بود ۶ ساعت یه بار استف ...

ممنونم عزیزدلم