2777
2789
عنوان

چرا این گلو درد لعنتی خوب میشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4433 بازدید | 47 پست
فقط همین گلو درد داشتی؟

عناب بخور عالیه .منو عناب خوب کرد

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

ببین اصلاهیچ کدوم ازاینهاروانجام نده مخصوصاغرغره کردن جوش شیرین این چیزها قرص ضدالتهاب بگیردرست میشی ...

یه دکزا شکوند تو شربت دیفن گفت قرقره کن دور بریز هسیسچ اثری نداره.عیدم زهرمارم شد

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عناب بخور عالیه .منو عناب خوب کرد

چجوری باید خورد؟

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
وای منم گلو درددیوانم کرده  دکتر نرفتم ولی خودم ازیتو میخورم روزی یکی

گرفته بودم.دکتر گفت نخور هیچ اثری نداره.برا تو اثر داشته؟

دورش چند روزه؟هیچ گلو دردی نداشتم تا حالا ک بیشتر از یه روز طول بکشه

ی هفته...گلو درد شدید بعد سرفه شد ابریزش اینا نداشتم....الان خوبم...خود درمانی کردم قرص نئوتادین هم خوردم چرک خشکن نه ...شربت پلارژین  و قرصه مونته هم میخوردم سر سرفه هام..‌پودر روتارین هم ک همش دستم بود گلوم رو نرم میکرد

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
وای اشتباه کردی با جوش شیرین قرقره کردی بدتر میکنه  ابنبات سرد از داروخونه بگیر  ازیتروم ...

دکتر بیشعور گفت بخوری ازیترو فایده نداره چون ویروسه

چجوری باید خورد؟

همینجوری اگ سفتن دو قیقه بذار تو آب ولرم نرم میشه...دمنوشم میشه ولی خامش خیلیییییی بهتره مث آلبالو خشکه و سنجد خورده میشه وسطشم هسته است اونو بنداز آخر 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

فقط همین گلو درد داشتی؟

اره گلو درد شدید بعد چند روز عضلات بیرونی گردنمم درد گرفت  دیگه خوب شد درد مفصل و شروع شد درد مفصل خوب شد بعد دوماه زد به ریه هام پر چرک شد ریه خوب شد ولی الان آزمایشهای عفونت خون نشون میده خیلی نگرانم

ی هفته...گلو درد شدید بعد سرفه شد ابریزش اینا نداشتم....الان خوبم...خود درمانی کردم قرص نئوتادین هم ...

روتارینم‌خیلی خوردم بی اثره.سرفه ندارم خیییییلی کم.وفقط درد درد درد

مایعات زیادب۶وروانبه عفونت داشته باشی ازیترومایسین خوب میکنه وقتی دکترگفته لوزه هات عفونی نیست نیازنیست بندازی این قرص واسه خودش فیل شکن الکی وسرخوردچرک خشکن به این قویی نندازگلوتومرطوب نگه داربخوربده علایم دیگه هم داری؟

زندگی مثل برق وبادمیگذره باغمم میگذره باخوشی هم میگذره سعی کن باخوشی بگذره بخندبه روی دنیا،دنیابه روت بخنده 🤩🤩🤩🤩
اره گلو درد شدید بعد چند روز عضلات بیرونی گردنمم درد گرفت  دیگه خوب شد درد مفصل و شروع شد درد م ...

انشالله ک چیزی نیست عزیزم بد ب دلت راه نده خوب میشی

دکتر بیشعور گفت بخوری ازیترو فایده نداره چون ویروسه

غلط کرده منم قبل عید مریض بودم گلو درد داشتم دکتر نرفتم چون ازیترومایسین بهم نمیسازه بجاش اموکسی سیلین میخوردم البته گلو دردم پنج روزه خوب شد ولی سرماخوردگیم دو هفته طول کشید خوب بشه توی شلغم رو خالی کن کمی عسل بریز بزار چند ساعت بمونه اب میندازه توش اون رو بخور خیلی فایده داره 

ویتامین سی جوشان هم بخور بدنت قوی بشه