2777
2789
عنوان

چرا این گلو درد لعنتی خوب میشه؟؟؟

4431 بازدید | 47 پست

بچه ها اگه چیزی میدونید کمکم کنید.سرماخوردم 

۳ روزه شدیدا گلو درد دارم.دکتر احمق گفت چون رو لوزه هات چرک نیست و ویروسیه نه امپول جوابه نه قرص.فقط دیفن داده قرقره کنم ک اصلا اثر نداره.

ته گلوم و‌نگا میکنم عین تاول تاولای ریز و درشته 

قرقره اب نمک جوش شیرین .خوردن نشاسته سوپ و....هر راهی رو بگید رفتم

تروخدا بگیذ چیکار کنم.مگه میشه امپول نداشته باشه این کوفتی

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی دکتر دیگه برو

ما فهمیلمون  گلوش خیلی درد میکرد خیلی ها

۸روز بیمارستان بستری شد 

چرک خشک کن وریدی گرفت

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

برای گلو درد و سرفه از عطاری بازرون بگیر بجوشون بخور عالیههه... 

شربت برم هگذین هم خیلی خوبه...

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

ببین اصلاهیچ کدوم ازاینهاروانجام نده مخصوصاغرغره کردن جوش شیرین این چیزها قرص ضدالتهاب بگیردرست میشی بنظربیشترشبیه حساست هست نگران نباش

زندگی مثل برق وبادمیگذره باغمم میگذره باخوشی هم میگذره سعی کن باخوشی بگذره بخندبه روی دنیا،دنیابه روت بخنده 🤩🤩🤩🤩

من ک دکتر نرفتم سرم شستشو بکن تو دماغت باید دورش بگذره...سرفه اینام داشتم روتارین زیاد خوردم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
من همین مریضی گرفتم نرفتم دکتر الان آزمایش دادم خونم پر عفونته برو ی دکتره دیگه

فقط همین گلو درد داشتی؟

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
من ک دکتر نرفتم سرم شستشو بکن تو دماغت باید دورش بگذره...سرفه اینام داشتم روتارین زیاد خوردم

دورش چند روزه؟هیچ گلو دردی نداشتم تا حالا ک بیشتر از یه روز طول بکشه

نمیخوام بترسونمت ولی اگه تا هفته ادامه داشته باشه حتما یه چکاپ کامل برو عکسم بگیر

فعلا ک روز سومم و مثل روز اول درد دارم