سلام وقت بخیر چند وقته اصلا حوصله هیچ کاری رو ندارم اعتماد به نفسم اومده پایین و مدام بهانه میگیرم حس میکنم اصلا خوب نیستم و بیشتر اخلاقای منفیمو میبینم ختی تو رابطه عاطفیم هم ب مشکل خوردم چون حس میکنم مثل قبل خوب نیستم یعنیاونم مثل قبل دوسم نداره و الکی سر هر مسئلهای دعوا و بحث درست میکنم خسته شدم از خودم ولی نمیدونم چیکار کنم بارها اهنگ کذاشتم رقصیدم حتی میرم سرکار لباسای شاد میپوشم میگم میخندم ولی نمیشه من میدونم هیچ انسانی کامل نیست ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم از طرفی خودم از طرفی حس نیاز شدید عاطفی از پانترم دارم ولی از این حس نیاز متنفرم از اینکه هعی بهش غر میزنم هعی دعوا درست میکنم هعی بهانه میگیرم کوچیکترین مسائل رو بزرگ میکنم و ساده ترین بحثارو تبدیل میکنم به دعوای اساسی میکنم و اصلا نمیفهمم خودم رو بعد دعوا هم مدام هعی بهش زنگ و پیام میدم اخرشم خودم پشیمون میشم میفهمم حق با اونه حس میکنم اونم خسته کردم:) دلم میخواد فقط چند روز گوشیمو خاموش کنم سرکار نرم بشینم خونه خودمو پیدا کنم ولی نمیشه:) راه خل بدین فقط از این اوضاع خارج بشم
الانم ک نزدیک عادت ماهانمه وضغچعیت روحیم بیشتر ریخته بهم و اوضاع خرابتر شده:)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.