2777
2789
عنوان

زنگ زدگی قاشق چنگال کسی تجربه داره؟

1267 بازدید | 27 پست

سلام دوستان منه تازه عروس زنگ ریخته رو تمام چاقو و قاشق و چنگالام و همشون زنگ زدن چیکار کنم درست شه هرچی میسابم دوباره زنگ میزنه 

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جنسشون خوب نبوده دیگه تمام استیل نبوده،چاره ای نیست درست نمیشه

نه اتفاقا اصلن همشون 

یه چیزی که زنگ زده بوده شوهرم اومده قاطییشون کرده اینام زنگ زدن

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
زنگ زده بالخره یا رنگ ریخته  کاش درست بنویسی

زنگ ریخته 

یه چیزی که زنگ داشته شوهرم گذاشته قاطیشون اینجور شده 

نه اتفاقا اصلن همشون  یه چیزی که زنگ زده بوده شوهرم اومده قاطییشون کرده اینام زنگ زدن

در کل استیل هیچ وقت زنگ نمیزنه،آهن زنگ میزنه،اینم اصل نبوده،یه آهن ربا بهش بزنی احتمال زیاد میچسبه به قاشقت

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

کجا زندگی می‌کنید شهرای شرجی هستین؟ آخه چرا باید زنگ بزنه مگه تو جای نم دار گذاشتی

شوهرم یه چیزی که زنگ داشته رو قاطیشون کرده اینجور شده

حتمن جرمگیر زده🤣🤣🤣 چون من تازه عروسم همه وسایلام با جرمگیر گند زدن

ن اونده چکش که پر زنگ بوده گذاشته تو ابچک و تمام همه چی زنگی شده