2777
2789
عنوان

زنگ زدگی قاشق چنگال کسی تجربه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 27 پست
زنگ زدگی با جلاسنج پاک میشه ولی حوصله میخواد پاک کردنشون  بعد اینکه پاک کردی خوب بشور بوی جلاس ...

اینی که میگی چیه کجا گیرم میاد؟؟

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار از رنگ فروشی خریدم  یه تیوپ کوچولوعه قیمتی هم نداره  یکم می‌ریزی رو پنبه محکم می ...

مرسی عزیزم 

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
عزیزم جلاسنج تمیزش میکنه  بده همون شوهر خوش سلیقه ت بسابه  با پارچه تنظیف یا همون باند.. ...

نمیشه با اسکاچ یا سیمی چیزی بسابی؟

باور کن با یه چیزی شسته با جرمگیر شسته باور کن راست میگم همینطوری الکی نمیشه ک

نه راست میگه 

اگر یه چیز زنگ زده بزاری کنار وسیله های دیگه،رنگ اون زنگ زدگی به اون وسیله ها هم میخوره و خراب میشه 

باجوش شیرین یکم سرکه سفید خمیر درست کن براق براق میشه من اینکارو کردم البته مال من زنگ نزده بودا با وایتکس خرابشون کردع بودم الان خیلی ناز شدن حداقل نیم ساعت بزار توش بمونه بمال به همجاش

لایک نکنید