2777
2789
عنوان

مامانم ذوق داره جشن بگیره برام

364 بازدید | 17 پست

من چون نه عقد درست و حسابی داشتم 

نه بله برون

ن عروسی هیچی هیچی

الان باردار شدم مامانم میگه توروخدا بزار ی جشن  ویارونه بزان بگیرم انگار از قدیما این رسم رو داشتن

منم گفتم دلش نشکنه گفتم دستتم دردنکنه

حالا کسی میدونه چجوریه؟

فقط میدونم چند نوع غذا میپزن همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما شیرازیا رسم داریم کوفته سبزی میدیم نمیدونم شما رسمتون به چه غذایی هس

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

هرکسی هرغذایی که میتونه می پزه میارن برای زن باردار.من تاهمین جاشو‌میدونم دیگه حتما بعدم بزن و بکوب میکنید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بنظرم بزارین بعدا جشن  بگیرین برای بچت بهتره...چون اصل کاریارو نگرفتی اونوقت ویارونه اولین بار ...

برای بچه اش هم میگیرن بعدا ان شاالله

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ما شیرازیا رسم داریم کوفته سبزی میدیم نمیدونم شما رسمتون به چه غذایی هس

مامانم الان لیست نوشت از هرکدوم از غذا ها یه ظرف کوچیک ک اش

اصراف نشه

کوفته

دلمه برگ

الویه

آش جو

سالاد ماکارونی

ماکارونی 

کوکوسبزی

اینا

ویارونه؟؟؟؟  چ چیزایی چرتی رو جشن میگیرید خدایی خو ب بقیه چه تو ویار داری

هرکسی ی جوریه من نپرسیدم چرت هست یا نه تجربه ها و خواستم ک راهنماییم کنن عجب

ادب حکم میکنه درست برخورد کنیم

اها فکر کردم ما غذا میمزیم بقیه میان فقط

من این مدلی دیدم که نزدیکان هرکسی یه چیزی میاره

ویارونه؟؟؟؟  چ چیزایی چرتی رو جشن میگیرید خدایی خو ب بقیه چه تو ویار داری

اصلا هم چرت نیست. هرکسی یه کوچولو از هرغذایی که میتونه برای زن باردار میاره. این لطف و محبت اطرافیان کجاش چرته؟ همین حرفا رو میزنید که همه از هم دور میشن دیگه