2777
2789

بهم گفته بود قبلن با کسی حرف میزده ولی نمیدونستم از فامیلای دوره شونه

یه مدت پیش از دهن خالش در رفت که نامزد من فلان دختر و میخواسته ولی بابا مامان نامزدم راضی نشدن.

یه ماه پیش گوشیش زنگ خورد منم شک کردم اخه کسی به گوشی لمسیش زنگ نمیزنه جز من

بعد شماره شو ذخیره کردم عکس یه بچه رو پروفش بود ولی امروز صب پروفش و عوض کرد اسم خودشم نوشت فهمیدم اون دخترس😐

به نامزدم گفتم گفت زنگ زدم گفتن اشتباه شده

باور کنم؟

چیکار کنم من

گفتم همه سیم کارت هاتو جلو چشم باید بسوزونی

نامزدت اگه کرم داشته باشع میره یه سیم کارت جدا برا اون میخرع 

پس این کارت زیاد قطعی نیست 

یه مدل دیگه باید وارد عمل بشی 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی مدت زیر نظرش داشته باش فعلا اول راهی حواستو جمع کن شک و بددلی اول زندگی اصلا خوب نیس سعی کن مشکلتو ...

من فقط مشکلم اینه که چرا نمیاد به من توضیح بده

باهاش قهر کنم بنظرتون خودش میاد توضیح بده

چیکار کنم  نامزدمم کلا کم حرفه توضیح نمیده هیچ وقت چیزیو

با مشاور مشورت کن 

ولی خیلی حواستو جمع کن 

دختره مجرده یا متاعل

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
۲۱

خیلی بچگونه داری رفتار میکنی یعنی چی بهش گفتم جلو چشام سیمکارتاتو بسوزون احساس کردم ۱۵ سالته یکم با سیاست باش به روی شوهرت نیار زیر زیرکی تحت نظر بگیریش اگه چیزی باشه بازم لو میده اگه نباشه که بدون راست میگه الان به روش میاری سیمکارتتو بسوزون اون زرنگ تر میشه میره یه سیمکارت دیگه میخره خب 😐

خیلی بچگونه داری رفتار میکنی یعنی چی بهش گفتم جلو چشام سیمکارتاتو بسوزون احساس کردم ۱۵ سالته یکم با ...

گفتم از امروز به بعد به چیزی شک کنم گردن خودته دیگه جدا میشم ازت

خیلی بچگونه داری رفتار میکنی یعنی چی بهش گفتم جلو چشام سیمکارتاتو بسوزون احساس کردم ۱۵ سالته یکم با ...

یه سیم کارتش سازمانیه اطلاعات چک میکنه 

با اون نمیتونه با کسی بحرفه

خب همیشه هر چی میگم میگه تو حساسی تو اشتباه فکر میکنی 

خب این حق من نیست توضیح بشنوم ازش