7/5کیلیوی دوماه پیش خریدم خیلی خوب بود روز عید سه کیلو گوشت میخواستم چرخ کنم تو دو مرحلهمرحله ی اول انگار خرد کن با موتورش یه تکونی خیلی بدی خوردن ..برای مرحله دوم دیدم ازش دود بلند شد از برق کشیدم گذاشتم سرد شد دوباره استفاده کردم دیگه دود بلند نشد دوتومن خریدمش دلم یجوری شد نسبت بهش یعنی موتورش آسیب دیده چی شده
اگه می خوای گوشت بریزی تو خردکنو آخ نگه پیشنهاد میکنم خردکن باریتون کانادارو بخر، 18 ماه گارانتی داره که لازمت نمیشه، تیغشم تیتانیومه. فروشگاه نظری استور هم ضمانت اصالت کالا میده که مشکلیم از این بابت برات پیش نیادش، به نظرم یه سر به دسته بندی باریتون بزن.
با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.
عزیزم دلیلش اینه که دکمش رو یک ضرب فشار دادین و به موتورش فشار اومده. اینجور مواقع خردکن چون سنسور داره ممکنه دود بده. نگران نباش بعید می دونم موتورش زود خراب بشه. فقط ااز این به بعد حتما دکمه خردکن رو غیر ممتد فشار بده. یعنی یه زره بزن نگه دار و بصورت ضربه ای دکمه رو فشار بده تا به دستگات فشار نیاد. خواهرم سایز بزرگش رو داره دو ساله باهاش کار می کنه مشکلی نداشته شکر خدا