2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.من درخواست دوستی واسم نمیاد.فک کنم سایت مشکل داره.اگه سوالی داری بپرس شایدبلدباشم

ممنون عزیزم

برای خمس دادن باید از کجا شروع کنیم؟

مثلا ما الان خونه و ماشین و وسایل خونه داریم ک همش برا استفاده هست خمسش باید بدیم؟

نگاه اگر از مخارج سالیانه چیزی موند باید یک پنجمش رو بدیم ب دفتر مرجع درسته؟ اگه همه ی حقوقمون مصرف شد نیازی ب خمس دادن نیست؟

بعد مثلا من با درآمد شوهرم برام طلا بخره نیازی ب خمس دادن هست؟

اگر خونه و ماشین اضافه بخریم ک از اونام استفاده کنیم خمس داره؟

وسایلای خونه ک کادو عروسیم بوده چی؟

کلا هرچی درموردش میدونی بگی ممنون میشم😅

فقط موندم چ جوری شوهرمو راضی کنم وقتی رفت سرکار خمس بدیم🤧

ممنون عزیزم برای خمس دادن باید از کجا شروع کنیم؟ مثلا ما الان خونه و ماشین و وسایل خونه داریم ک هم ...

سلام.اول بایدمرجع تقلیدانتخاب کنیدمثلاآیت الله سیستانی آیت الله مکارم شیرازی یاآیت الله خامنه ای و...فقط کافیه یکی ازمراجع تقلیدروانتخاب کنید.قلبی وزبانی بگیدکافیه.بعدباتوجه به نظرهمون مرجع درموردخمس تصمیم میگیری.بعدازانتخاب مرجع تقلیدبروپیش امام جمعه ی شهرتون.یاخیلی ازامام جماعت های مسجدمحله هاازطرف مراجع تقلید،حق دریافت خمس رودارن.شرایطت وسوالات روبپرس ازاون فرد.بعدش بهتون رسیدمیدهند.وبگوکه مقلدفلانی هستم.واین سوال هاروبپرس.چون هرکس باتوجه به نظرمرجع تقلیدش بایدبپردازد.به کادوهاخمس تعلق نمی گیره.به خانه وماشین ماخمس تعلق نگرفته.چون همسرم ازاولین دریافتیش خمس روپرداخته.نمی دونم به اموال شماخمس تعلق می گیره یانه.این طوری که بخوای بگی به همسرت صددرصدگاردمیگیره ومی گه ازکجابیارم خمس بدم.بهتره اول بپرسی ازعالم دینی یاهمون حاج آقای محله تون.درموردآقاتون هم که اگه بپذیره که خمس پرداخت واجب دینی است وحکم ونظرخداونداست.حتماخمسش رومیپردازه واهمیتی نداره واسه همسرتون که چه کسی دریافت میکنه خمستون رو.وصرف چه موردی میشه.چون اغلب مردم میگن میرسه به دست طلبه هاوآخوندها.وچون نظرخاصی هم نسبت به این قشردارند.خمس رونمی پردازند.به همسرت بگووظیفه ی ماپرداخت خمس هست وازمافقط میپرسنددرآخرت خمس راپرداختیدیانه.اینکه آیابه دست نیازمندوکسی که دین می گویدبرسدیانه.وظیفه ی مانیست.گرچه پول خمس میرسه مستقیم به دست مرجع تقلیدطرف.وتقریبایک سوم خمس میرسه به اون حاج آقایی که ماپول روبه ایشان میدهیم که برسه به دست مرجع تقلیدمان.ورسیدصادرمیشه.چون یکی ازمصارف خمس سهم طلبه هاست.این افرادوقت می گذارندودرس دین می خوانند.یک روزازسال رابایداتخاب کنی برای خمس.همیشه که نبایدخمس بدی.من خودم باورم اینه که این سهم روبایدکناربگذارم.وگرنه هزاربرابرخرج غیرمنتظره میاددستم.به مبل گازو...که خمس تعلق نمی گیره.طلاهای منم که خمس تعلق نمیگیره چون مصرفی اندوهدیه ی همسرم به من.

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
سلام.اول بایدمرجع تقلیدانتخاب کنیدمثلاآیت الله سیستانی آیت الله مکارم شیرازی یاآیت الله خامنه ای و.. ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم

مرجع تقلیدم آقای مکارم هستن

پس باید مفصل بپرسم در موردش

چیزی ک تو نت خوندم اینو فهمیدم ک چیزایی ک برا مصرف و استفاده هست خمس نداره 

بعدم نیاز ب کنار گذاشتن نیست اگر سر سال خمسی چیزی اضاف بر مصرف بود خمسش رو میدیدم

خیلی ممنونم ک وقت گذاشتی 

سلام.اول بایدمرجع تقلیدانتخاب کنیدمثلاآیت الله سیستانی آیت الله مکارم شیرازی یاآیت الله خامنه ای و.. ...

یک مثال میزنم.ماباید۳۰تیرخمس بدیم.خودمون انتخاب کردیم این روزرو.حالااگرمادرمن مثلایک گونی برنج یایک کیلومیوه به من بده .همین طوری بدون پول،لیناخمس ندارندچون مانخریدیمشون.ولی فرض کن من یک گونی برنج دارم واصلامهم نیست کی خریدم برنجم رواز۳۱تیرپارسال خریده باشم ومونده باشه هنوز.یامثلا۲۹تیرامسال خریده باشم هرچقدرازاون مونده باشه بایدیک پنجمش روخمس بدم.مثلاالان۲کیلوبرنج دارم به قیمت۱۰۰هزارهرکیلو.که میشه۲۰۰تومن قیمت کل برنجم.بعدخمسش میشه۴۰هزارتومن.این طوری حساب میکنند

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
ممنون از توضیحاتت عزیزم مرجع تقلیدم آقای مکارم هستن پس باید مفصل بپرسم در موردش چیزی ک تو نت خوند ...

بله همون روزی که انتخاب کردی برای سال خمسیت.براساس اون روزحساب می کنی چی داری وچی تعلق میگیره.وقتی هم خمس چیزی رایک باربدی دیگه نیازنیست سال بعدخمس بدی.فرض کن واسه یک سال شوینده خریدی واسه خونه.والان سال خمسیت رسیده.براساس موجودی شوینده وقیمتش خمسش رومیدی.واگرواسه سال بعدموندازاین شوینده ها.دیگه خمس نداره.فدات .التماس دعا.یه گره دارم توزندگیم

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
بله همون روزی که انتخاب کردی برای سال خمسیت.براساس اون روزحساب می کنی چی داری وچی تعلق میگیره.وقتی ه ...

ان شاالله خدا گره از کارتون باز کنه و دلتون شاد بشه