2777
2789
عنوان

خواستگار بعد 6 ماه پیام داده بود

667 بازدید | 21 پست

بعد 6 ماه پیام داده بود یه جلسه رفتیم ببینم دلیل این که ادامه ندادن خانوادشون چیه گفت بیایین اشنا بشیم بدون این که خانواده ها بدونن بعد به خانواده ها بگیم منم مخالفت کردم بحث کردیم بعد از یک هفته پیام داد دوباره همو ببینیم من میتونم دستتونو بگیرم منم گفتم اصلا بدون اجازه خانوادم نه سوار ماشینتون میشم نه دست بعدا اومدیم دیگه پیامی ردو بدل نشد استوری هامو نگاه می کرد حتی ری اکشن میداد الان چندروزه شمارمو پاک کرده حالم خوب نیست😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یه سال شده با این که سه بار همو دیدیم ولی بین اون همه خواستگارام فقط این به دلم نشسته بود

البته خودم میدونم ادم درستی نبود چون هیچ کس اول اشنایی حرفای بد نمی گه یا نمگه عکس بفرس یا.... 

ولی دلم لعنتی یجوره می گم پیام بدم بگم دو جلسه رفتیم بیرون شماره کارت ببین من هزینه رستوران بدم؟؟ 

خب حتما ازدواج کرده فراموشش کن گور بابای قبلیا پیش بسوی بعدی هااااا

واقعا ازدواج کرد 2 فروردین استوریمو نگاه کرد چه زود ازدواج کرد چطوری میشه فهمید ازدواح کزده؟