2777
2789
عنوان

با اومدم من طلا بخرم گرون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 39 پست
چرا؟منم بزور اگه بتونم 3 تا ریز بخرم ازین آیینه ایا

عزیرم من خانواده شوهرم خیلی بدذاتن 

بخدا یک گوشواره ب ادم نمیبینن 

یا یک حلقه .مثلا حلقه بخری میگن کادوییه؟ آخه کی با این گرونیا حلقه کادو میده 

فک  میکنن همینکه عروس اونایی هیچی نباید بخری اگه بفهمن پول داریم ازمون میکنن 

مجبورم چیزی بخرم برم اونجا دربیارم  

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
عکس بذار تگم کن اگر گرفتی 😂😁

باشه عزیزم  

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخرم جلو اونا نشون نمیدم.چشمشون درمیادد لامصبا

اه چقدر بد ذاتن 

فدات عشقم مبارکت باشه 

ممنونم  

چندتیکه گرفتم انقد دوست دارم مدام بهم باشه از ترس اونا نمیذارم

بخدا 

حالا خداشاهده بچه های دوسالشون النگو دارن ب عروس نمیبینن خدا لعنتشون کنه