2777
2789
عنوان

با اومدم من طلا بخرم گرون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 39 پست
قیمت چی ثابته که بخواد طلا ثابت بمونه

درسته

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی میخواد پایین بکشه ،طلا خانم استغفرالله 😂

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
خوبه منم می‌خوام چندتا النگوی ریز بخرم نمی‌دونم پایین تر میاد یا نه.

انشالا ب سلامتی 

منم خیلی النگو دوست دارم اما نمیتونم بخرم ب خاطر خانواده همسرم

اگه برای بلند مدته که بخر . من قبل عید خریدم ۲۶۲۰ الانم همونه بااینکه میگن ماه رمضون میکشه پایین

معلوم نیست 

اگه لازم بشه مجبورم بفروشم

چیز خاصی نیس  در حد پنج تومن یک انگشتر

تو این اشل خیلی تفاوتش نیست که 

برو بخر خب وقتی داری و میخوای در این حد خرج کنی

قیمت هم لحظه ای نگاه می کنن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دیروز تو سایت ۲۵۰۰ با اندکی خورده گفتن بچه ها

نه من یک هفته است چک میکنم 2640 هست تکون نخورده گلی

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀         
معلوم نیست  اگه لازم بشه مجبورم بفروشم

میترسم بگم صبر کن. یه وقت بعدش گرون تر شه . میخوام بگم بهر شاید بیاد پایین تر 

نمیدونم این کار فقط ریسکه

اون موهایی که با رفتنت سفید شدو   رنگ کردم ، دیگه نیا : )
نه من یک هفته است چک میکنم 2640 هست تکون نخورده گلی

پس ثابته احتمالا ممنون

تو این اشل خیلی تفاوتش نیست که  برو بخر خب وقتی داری و میخوای در این حد خرج کنی قیمت هم لحظه ...

نمیدونم شاید رفتم

نمیدونم شاید رفتم

عکس بذار تگم کن اگر گرفتی 😂😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊